ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Vettel continuă marşul spre titlu cu o victorie în Coreea

Sebastian Vettel a adunat patru victorii consecutive şi opt în total în 2013, cîştigînd Marele Premiu al Coreei, după ce a plecat din pole position. Germanul s-a instalat la conducerea cursei...
Autor: Marius Băcilă | 07.10.2013 | 12:04
Vettel continuă marşul spre titlu cu o victorie în Coreea

Sebastian Vettel a adunat patru victorii consecutive şi opt în total în 2013, cîştigînd Marele Premiu al Coreei, după ce a plecat din pole position. Germanul s-a instalat la conducerea cursei de la început, urmat de Lewis Hamilton şi de Romain Grosjean. Deşi cursa coreeană a fost presărată cu incidente, printre care şi o maşină de pompieri care a intrat inopinat pe pistă, înainte de oprirea cursei, Vettel a obţinut încă o victorie, fiind acum foarte aproape de un al patrulea titlu mondial consecutiv. Rivalul său principal, Fernando Alonso, a terminat cursa pe locul şase şi se află la 77 de puncte în urma lui Vettel în campionat. Teoretic, dacă Vettel cîştigă cursa următoare, de la Suzuka, şi Alonso nu termină mai sus de locul nouă, Vettel ar deveni campion mondial cu patru curse rămase de disputat.

ADVERTISEMENT

Locul secund pe pista de la Yeongnam i-a revenit lui Kimi Raikkonen (Lotus), urmat de coechipierul său, Romain Grosjean.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!