Fotbal intern

STEAUA-DINAMO. Vezi cele mai tari bancuri pe seama campionilor şi a “cîinilor”. Ultima cu Steliano FILIP!

UPDATE. Nu s-a terminat meciul Steaua-Dinamo şi deja au început să apară glume pe seama autogolului lui Steliano Filip. Pe internet circulă o imagine cu Steliano Filip, cel care a deschis scorul...
10.04.2016 | 21:35

UPDATE. Nu s-a terminat meciul Steaua-Dinamo şi deja au început să apară glume pe seama autogolului lui Steliano Filip. Pe internet circulă o imagine cu Steliano Filip, cel care a deschis scorul pentru Steaua!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO

–––––––––––––––

STEAUA-DINAMO. Meci important în această duminică pe Arena Naţională, de la ora 20:30. Cele două rivale ale fotbalului românesc se duelează pe teren, iar suporterii în tribune, dar şi în mediul virtual

STEAUA-DINAMO. De-a lungul timpului prestaţia din teren s-a transformat în glume savuroase. IATĂ un TOP al celor mai tari BANCURI lansate în mediul on-line în legătură cu meciul Steaua-Dinamo:

1. Un dinamovist dă peste lampa lui Aladin. O freacă el şi din ea iese un duh, gata să-i îndeplinească o dorinţă. Dinamovistul zice:

– Fă-l pe puradelul de fiul meu cel mai inteligent om de pe planeta. Duhul răspunde:

– Aşa ceva e imposibil. Uite-te la el, e retardat mintal, jegos, plin de paduchi, nici nu ştie să scrie şi să citească. E prea greu. Ai vreo altă dorinţă?

– Atunci fă să cîştige Dinamo campionatul! La care duhul se scarpina în cap şi zice:

– Ia adu-l pe fiul tău să mai mă uit o dată la el.

2. Einstein la un dineu, înainte să intre în vorbă cu cei de acolo îi întrebă ce IQ au.

Primul raspunde:

-Am IQ 245!

– Bine, vin imediat să vorbim de fizica nucleară şi atomi, zice Einstein.

Mai încolo altul răspunde:

– Am IQ 145!

– Vin imediat să vorbim de forţa de propulsie şi frînare, îi spune Einstein.

Şi mai incolo, ultimul zice:

– Am IQ 45!

Einstein se scarpină în cap şi zice:

– Lupta Steaua, lupta Steaua, hei, hei!

De ce îşi trimite NASA astronauţii să se antreneze în “Ştefan cel Mare”?

– Pentru că este singurul loc din lume fără pic de atmosferă!

3. Un stelist ajunge acasă şi sună la uşă. Nevasta ascunde amantul dinamovist după televizor şi deschide uşa. Acesta se aşează în fotoliu şi se uita la derby de România. Nevasta strigă din bucătărie: Hai pînă aici să vezi o minune; am scăpat o farfurie de porţelan jos şi a sărit întreagă înapoi în mînă. La care soţul zice; mai bine vino tu să vezi minune la meci, un dinamovist a primit cartonaş roşu şi a fost scos de pe teren pe aici pe lîngă mine.

Înaintea meciului lui Steaua, antrenorul lui Dinamo intră la vestiare şi zice:

– Măi baieţi, astăzi este ziua mea şi a-şi vrea să-mi faceţi cadou o victorie în această seară.

Jucătorii puţin încurcaţi:

– Scuze şefu, dar ţi-am luat deja o cravată!

4. Un dinamovist merge împreună cu cîinele sau într-un bar pentru a vedea un meci de campionat al favoritilor.La fiecare gol al roş-albilor, patrupedul schelălăia de mama focului, se ridică în două labe şi ţopăia, dădea din coada, sărea bucuros pe masa, făcea tumbe.

Uimit nevoie mare, barmanul îi zice stăpînului: “Dom’le, incredibil ce cîine ai! N-am mai văzut aşa ceva! Dar, spune-mi şi mie, dacă se bucură la modul asta la un meci de campionat, cum se manifestă în Liga Campionilor?”. Replica omului: “Nu ştiu, că îl am doar de 15 ani!”.