Fotbal intern

FOTO / VEZI ce FRUMOASĂ este fata unui patron de club din România!

Mezina celui mai bogat om din România merge în fiecare zi, dis de dimineaţă, la serviciu, chiar dacă are pe mînă miliarde. Adina Niculae n-are deloc fiţe, evită cluburile şi este pasionată...
31.08.2014 | 14:10
FOTO  VEZI ce FRUMOASA este fata unui patron de club din Romania

Mezina celui mai bogat om din România merge în fiecare zi, dis de dimineaţă, la serviciu, chiar dacă are pe mînă miliarde. Adina Niculae n-are deloc fiţe, evită cluburile şi este pasionată doar de muncă.

Tatăl ei, Ioan Niculae, a fondat grupul Interagro şi a reuşit să strîngă o avere de aproximativ 1,2 miliarde de dolari, iar fiica lui, Adina, la cei 25 de ani ai sai, nu se grăbeşte deloc să-i cheltuie banii tatălui ei. Din contră, ea a pus umărul la bunăstarea familiei şi s-a implicat activ în activitatea firmelor, devenind vicepreşedinte la Interagro.

Nu-i plac cluburile şi distracţiile de noapte

Adina a preferat să studieze în ţară, caz atipic pentru fii oamenilor de afaceri români, şi a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti. Împreuna cu sora ei mai mare, Anca, în vîrstă de 37 de ani, care lucreazaă în domeniul asigurărilor, a moştenit de la tatăl ei nu doar o avere fabuloasă ci şi înclinaţia către business.

1

Nu i-a placut niciodată să iasă în faţă sau să piardă nopţile tocînd banii părinţilor prin cluburi, ca alte odrasle de miliardari, ci a preferat să studieze şi să coordoneze activităţile grupului. A fost şi răsplătită pe măsură, deţinînd un Porsche portocaliu, un Ferrari roşu, dar şi o masină de teren, care îi satisfac pasiunea pentru viteză şi lux. Mai are şi un elicopter în valoare de 11 milioane de euro, precum şi un avion, iar împreună cu tatăl ei a pus bazele primei companii din România care oferă servicii de taxi aerian.

Adina se îmbracă cu gust

Paparazzi au remarcat-o venind mereu la program, în unele cazuri chiar înaintea angajaţilor tatălui său. Tînăra ştie foarte bine să-şi aleagă şi vestimentaţia potrivită pentru fiecare zi, astfel că paparazzi au fotografiat-o în prima zi într-o ţinută business, elegantă, pe tocuri, într-un cosum galben, iar a doua zi într-o ţinută mult mai comodă, respectiv blugi, o bluză albă cu broderie şi pantofi ca talpa joasă.

2

Ioan Niculae este fondator al InterAgro, cel mai mare conglomerat de agricultură şi îngrăşăminte din România, dar are investiţii şi într-o centrală de cogenerare, precum şi un hotel deţinut la Marea Neagră. A fondat Consiliul Investitorilor Români, care se doreşte a fi una dintre principalele organizaţii de profil. Este un vînător pasionat, pasiune pe care i-a transmis-o şi Adinei.

3

Domeniul impresionant la Zimnicea

Domeniul lui Niculae de la Zimnicea este unul impresionant, întinzîndu-se pe cîteva hectare. Pe lîngă acesta, conform propriilor declaraţii, omul de afaceri mai are în proprietate o casa în Bucuresti, cu o suprafaţă construită de 1.800 de mp şi curte de 7.000 mp, o casă în Buşteni, de 780 mp şi casa de vînătoare, cu domeniu cu vînat, la Fâtâna, judeţul Teleorman, pe malul Dunarii.

sursa: cancan.ro