Life

Vezi ce noroc ai la bani după data nașterii! Numerologul Mihai Voropchievici explică modul de calcul

04.04.2021 | 11:03
Vezi ce noroc ai la bani dupa data nasterii Numerologul Mihai Voropchievici explica modul de calcul
Vezi ce noroc ai la bani după data nașterii! Numerologul Mihai Voropchievici explică modul de calcul. Sursa foto: impact.ro
ADVERTISEMENT

Ai noroc la bani? Dacă nu, află de la Mihai Voropchievici, cunoscutul specialist în astrologie, numerologie, chiromanție și cartomanție, cum se leagă problema financiară de data ta de naștere.

Mai precis de cifrele din ziua ta de naștere. Vezi în continuare cum se calculează „cifra avuției” și ce semnificație are în norocul sau ghinionul tău la bani, după cum ne „luminează” Mihai Voropchievici.

ADVERTISEMENT

Starea financiară, ca să nu spunem „statutul” financiar, are o mare importanță pentru majoritatea dintre noi. Cei mai mulți semeni „aleargă”, la propriu și la figurat, o viață întreagă după bani, convinși fiind că, deși se spune că „banii n-aduc fericirea”, este indubitabil că numărul lor oferă măcar iluzia fericirii.

Vezi ce noroc ai la bani după data nașterii! Numerologul Mihai Voropchievici explică modul de calcul

FANATIK îți oferă explicația numerologului Mihai Voropchievici în legătură cu influența datei de naștere asupra norocului financiar, cum se calculează „cifra avuției” și ce semnificație are fiecare cifră din ziua ta de naștere în norocul sau ghinionul tău la bani.

ADVERTISEMENT

Această „cifră a avuției”, cifră a banilor, se calculează foarte simplu: adună cifrele din data ta de naștere și adaugă 1. De exemplu, dacă ești născut în data de 23 a oricărei luni din an, faci suma dintre 2 și 3, adică 2+3 și la rezultat, 5, mai pui 1 și ai aflat „cifra avuției”, adică 6.

Atenție, dacă suma cifrelor din data de naștere este mai mare de 10, mai aduni odată cifrele din acest număr și adaugi 1. Dacă ești născut pe 29, aduni 2+9 și-ți dă numărul 11, mai aduni odată cifrele din acest număr, adică 1+1, ajungi la 2, la care adaugi 1 și cifra „avuției” tale este 3.

ADVERTISEMENT

Caz special: datele de 9, 18 și 27. După adunarea cifrelor și adăugarea lui 1, rezultatul este 10. Ei bine, se mai adună odată cifrele, 1+0=1, dar nu se mai pună încă odată acel 1 final, iar cifra banilor este 1.

Semnificația „cifrei avuției”, vezi ce bani îți aduce norocul din naștere

1 – cifra „lider”. Faci bani, dar nu faci avere. Și asta numai prin forțele proprii. Ești genul „inițiator”, ai curajul începutului în orice afacere, ai multe idei, câteodată chiar geniale. Cifra 1 înseamnă acțiune, este prima cifră (0 e… zero!), este „lider” din start.

ADVERTISEMENT

2 – cifră „risipitoare”. Nu prea poți strânge bani, deși știi cum să faci bani, dar nu și cum să-i folosești. Ești amator de lux și ți-l oferi fără să te uiți la ce cheltuiești, ai tendința să dai și să iei tot timpul bani cu împrumut. Dacă nu ai pe cineva pragmatic lângă tine, vei fi mai mereu dator. 2 este una dintre cele mai păguboase cifre, vrea „să trăiască” pe picior mare, ai grijă, controlează-te, pe cât posibil, în permanență.

3 – cifră fantastic de benefică în plan financiar! Ești genial, mai bun decât cei cu cifra 1. Ai idei, pe care, dacă le aplici cu discernământ și pasiune, implicare totală, poți obține mare avere, dar, atenție, ești cam cheltuitor și, cel mai mare pericol care te așteaptă după orice colț este că ai prostul obicei de a da altora ideile tale profitabile!

4 – cifră modestă. Ghinion, o duci foarte greu cu banii. Nu-ți vin banii doriți decât prin multă, multă muncă. N-ai ce face, vei munci toată viața, dar și așa vei avea greutăți permanente în a-ți îmbunătăți statului financiar…

5 – încă o cifră benefică. Ai șansa să te naști într-o familie bogată. Iar dacă nu, oricum aptitudinile tale ieșite din comun te ajută să câștigi bani. Fii generos, că ai de unde, cu cât vei dărui mai mult, cu atât vei aduna mai mulți bani, pentru că se formează un ciclu „ce dai, aia primești”.

6 – cifră „muncitoare”. Te mulțumești cu puțin, vrei un serviciu stabil, care să-ți asigure un salariu, chiar dacă modest, pe toată perioada angajării, până la pensie. Vrei armonie, respect, dragoste, stabilitate și după ce ți-ai ales profesia, pui seriozitate, chiar pasiune la serviciu, îți vezi cu conștiinciozitate de treabă și ieși la pensie dintr-un singur loc de muncă, ești constant, fără fluctuații financiare.

7 – cifră „spectaculoasă”. Ești teribilist, nu te dai înapoi să calci strâmb pentru o îmbogățire rapidă. Ceri bani în stânga și în dreapta, ai idei, dar le amesteci tot timpul, n-ai răbdare să duci una la bun sfârșit. Ești receptiv, chiar influențabil, și ai tendința să „păcălești” permanent, pe oricine, nu-ți calculezi riscurile, numai din dorința de a avea mai mulți bani. Pe care rar ajungi să-i ai…

8 – cifra infinitului. Ești persoana extremelor, nu știi să păstrezi o linie de mijloc. Ești impetuos până la inconștiență. Nu faci niciun compromis, chiar dacă, la un moment dat, poate să-ți aducă un beneficiu, adică bani. „Nebunia” ta poate să-ți aducă niște câștiguri fabuloase, dar, în aceeași măsură, falimentul. Forțează-te să păstrezi un echilibru în decizii, altfel ești o… catastrofă! Financiară…

9 – cifră norocoasă. Nu știi să faci bani, dar ai mare noroc de bani. Dumnezeu te încearcă, dacă nu știi să-ți administrezi câștigurile, poți ajunge într-o situație neprevăzută, neplăcută, păguboasă financiar. Altfel, ești altruist, destinul tău este să ai bani, să găsești condițiile cele mai favorabile să faci bani, toată viața vei acționa în așa fel încât să nu-ți lipsească banii.

  • „Ne întrebăm de ce unii au bani și de ce alții nu au. Indiferent de toată teoria feng-shui, unii sunt născuți să fie bogați sau să aibă bani sau să știe să-i administreze. Iar alții sunt născuți ori să se mulțumească cu puțin ori cu această stare de sărăcie, cu multă muncă și totuși să fie săraci” Mihai Voropchievici
  • 70 de ani are cunoscutul Mihai Voropchievici, specialist în astrologie, numerologie, chiromanție și cartomanție
ADVERTISEMENT