Imagini şoc. Vezi cum arată picioarele unor ciclişti după ore de antrenament

Sorin Dumitrescu   
in Galerie foto
06/04/2018, 23:55
Imagini şoc. Vezi cum arată picioarele unor ciclişti după ore de antrenament GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Ciclismul profesionist este unul dintre cele mai distrugătoare sporturi asupra organismului uman. Şi, nu întâmplător, a devenit şi unul dintre cele mai murdare sporturi, ca urmare a faptului că numărul rutierilor prinşi dopaţi este extrem de ridicat şi printre ei se află inclusiv nume de prim plan ale acestui sport, aşa cum a fost legendarul american Lance Armstrong. CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE 

Dopajul, care practic nu poate fi evitat, pentru că solicitarea organismului este incredibil de mare şi fără anumite substanţe probabil că nici nu ar putea mulţi termina cursele infernale la care participă, este, evident, flagelul cel mai grav şi ciclismul este sportul unde s-au găsit după plecarea sporetivilor cele mai multe dovezi în camerele de hotel unde au locuit.

Cele mai afectate picioare aparţin lui Poljanski

Însă nu numai dopajul pune grav în pericol viaţa şi sănătatea cicliştilor. Ci şi efortul anormal pe care trebuie să îl depună zi de zi la antrenamente, pentru a fi în formă la ora competiţiilor. Tabloidul britanic The Sun a prezentat recent imagini absolut şocante cu picioarele unor rutieri cunoscuţi, imagini care pur şi simplu îngrozesc pe cei care le privesc din afara fenomenului.

Venele sunt atât de proeminente, încât stau pur şi simplu să explodeze. În imagini apar polonezii Tomasz Marczinski, înainte de a participa la Turul Ardenilor şi Pawel Poljanski, dar şi campionul Chris Froome. Cele mai şocante imagini sunt cu picioarele lui Poljanski, care par desprinse din nişte filme cu roboţi, care au instalaţii cu fire, aşa se vede reţeaua venoasă de sus până jos la sportivul polonez.

Închide ×