Sporturi

Vezi în direct online de la 18:00 SuperLive Show dedicat Cupei României de baschet masculin și poți câștiga Superpremii!

Autor: Claudiu Ilie | 11.11.2020 | 14:35
Vezi în direct online de la 18:00 SuperLive Show dedicat Cupei României de baschet masculin și poți câștiga Superpremii!

Acum e supermomentul să te apropii mai mult de baschetul masculin românesc, cel mai pariat sport ieri! Da! Cele 6 meciuri de marți din Cupa României de baschet masculin (toate la cote mărite, toate în oferta de streaming, toate cu pariuri live și cash out pe Superbet.ro și aplicația de pariuri sportive) i-au superatras pe pariorii români care au prins mii de bilete verzi!

SuperLiveShow are azi la 18:00 o ediție specială cu premii de colecție!

Lucian Lipovan a pregătit o ediție SuperLive Show dedicată exclusiv baschetului. Jurnalistul sportiv care e și expert Superbet îl va avea invitat în studio pe Virgil Stănescu alături de care va discuta despre competiția care a repornit după 8 luni baschetul masculin autohton. Alături de ei va fi și Radu Abramescu, un specialist în baschet, fost jucător de performanță, devenit mai apoi un jurnalist de excepție. Vezi emisiunea în direct de oriunde ești, începând cu ora 18:00 pe canalul oficial de Youtube al Superbet România!

Premii în direct

Pe lângă o minge oficială semnată de Virgil Stănescu se vor mai câștiga și alte premii care vor fi dezvăluite în timpul emisiunii pe care o poți vedea în direct online de la 18:00 și pe pagina oficială de Facebook Superbet!

Interviuri, faze superspectaculoase și materiale video exclusive

Sumarul e unul cu adevărat de colecție. Vei putea vedea cele mai spectaculoase momente și vei fi primul care află cum au trăit eroii de pe parchet meciurile de până acum. Competiția e una intensă, cu priză la fani. Baschetul știe să-i țină în priză pe iubitorii sportului și îți poate menține și ție o stare de spirit bună ca parior, în zilele în care aștepți revederea cu superstarurile sportului rege, plecate la naționale pentru meciurile amicale, partidele decisive din Liga Națiunilor, play off-ul pentru Euro 2020 și Preliminariile Mondialului. Instalează gratuit aplicația Superbet, setează-ți profilul pe SuperSocial și copiază biletele pe baschet care te inspiră, bilete pe care le joacă pariorii deja activi în prima rețea de socializare a pariorilor.

10 meciuri de nota 10 jucate până acum

Aplauze deosebite pentru Târgu Jiu și Galați care au onorat competiția și au jucat deși aveau doar 7, respectiv 8 jucători apți!

Aplauze pentru prima superbombă, victoria Timișoarei în fața Voluntariului, 87-85.

Aplauze pentru constanța în evoluții a Craiovei, prima echipă cu 4 victorii.

Competiția continuă cu meciuri azi, mâine și vineri 13, ziua decisivă, cu cele 6 meciuri care vor stabili ierarhia finală în cele 3 grupe care se joacă în bulele sanitare de la Oradea, Sibiu și București. Se califică la turneul final primele două clasate din fiecare grupă, alături de două formații cu statut de lucky loser (cele mai bune două echipe care vor încheia pe locul 3 în grupa lor.

Români în superformă în Cupă!

Competiția prevede ca minim doi jucători români să fie mereu pe parchet. În aceste condiții, meciurile din grupele Cupei României sunt deosebit de importante pentru echipa națională, care va avea meciuri istorice la finalul acestei luni, contra Spaniei (campioana mondială), Poloniei (o țară care se bucură de cea mai bună generație a ei în baschetul masculin din ultima jumătate de secol) și Israelului (o echipă care ne este superioară).

Selecționații pentru aceste meciuri care joacă în Cupa României sunt Lucas Tohătan (Sibiu), Tudor Gheorghe (Pitești), Mirel Dragoste (Mirel Dragoste), Nandor Kuti (U Cluj), Tudor Fometescu (Oradea), Marcu Badiu (Voluntari), Dragoş Diculescu (Craiova), Mihai Măciucă (Pitești), Bogdan Nicolescu (Oradea), Bogdan Popa (Pitești), Ionuţ Berceanu (Dinamo), și Rareş Uţă (Pitești). Dar lor li se alătură și jucători de pe lista suplimentară. O listă necesară în plină pandemie de COVID-19. Din lotul extins trimis către FIBA de FRB fac parte și Cătălin Baciu, Giordan Watson, Edward Petrescu (Oradea), Ştefan Grasu și David Vida (U Cluj), Tudor Gîrbea (Voluntari), Iulian Orbeanu (Constanța), Bogdan Tîbîrnă (Craiova) Radu Vîrnă (Steaua).

Dragoș Diculescu e cel mai în formă român, pe cifre. 25 de puncte, 10 recuperări și două pase decisive în Craiova-Constanța, 18 puncte, 4 recuperări și două assisturi în Craiova-Steaua și 18 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă contra Ciucului.

Meciurile de azi se joacă după următorul program și beneficiază de cote mărite, streaming și pariuri live la Superbet.ro!

De la 16:00 la Sibiu /  CSM Tg. Jiu – CSM Timișoara

De la 17:45 la București /  CSM Galați – Dinamo Știința București

De la 19:30 la Sibiu / CSO Voluntari – BC CSU Sibiu

De la 21:15 la București /  BCM U FC Argeș Pitești – ACS U-BT Cluj Napoca

Superlive show începe la 18:00, în plină competiție, îți crește adrenalina, îți oferă informație într-un mod capitvant și relaxant, te capacitează să plasezi pariuri verzi și îți e un prieten alături de care te bucuri de pasiunea pentru sport!

#PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!