Carousel hot news

Aşteaptă telefon de la Gigi! Vezi cît vrea Bergodi SĂ REVINĂ la Steaua! Reacţia italianului

UPDATE 18:14 / „Nu sînt nebun să vorbesc de banii pe care i-aş vrea prin presă, nu e corect şi nu m-a căutat nimeni de la Steaua. Iar eu nu sînt omul care să mă autopropun, nu am fost...
Autor: Daniel Vlad | 28.05.2014 | 18:10
Aşteaptă telefon de la Gigi! Vezi cît vrea Bergodi SĂ REVINĂ la Steaua! Reacţia italianului

UPDATE 18:14 / „Nu sînt nebun să vorbesc de banii pe care i-aş vrea prin presă, nu e corect şi nu m-a căutat nimeni de la Steaua. Iar eu nu sînt omul care să mă autopropun, nu am fost niciodată aşa, poate şi din acest motiv am fost apreciat. Şi da, pot spune că dacă ar fi ceva serios m-aş întoarce în România, însă repet nu am fost căutat de nimeni de la Steaua”, a spus Cristiano Bergodi pentru FANATIK.RO.

––––––––––––––––––––––

Fostul antrenor al roş-albaştrilor, Cristiano Bergodi, a fost prezent vineri seară în România la finala Cupei, Steaua-Astra. El ar vrea să revină în Liga I şi să antreneze Steaua, chiar dacă a plecat cu scandal din Ghencea!

Tehnicianul italian şi-a anunţat apropiaţii pe ce sumă ar fi dispus să antreneze din nou în Liga 1. “Consider că mi-am făcut o cotă în România şi în Italia, iar dacă voi primi o ofertă de la vreun club din Liga 1, atunci să ştiţi că sub 200.000 de euro nu o să stau de vorbă cu nimeni, indeferent că e vorba de Steaua sau de altă echipă. Nu uitaţi că eu am antrenat în Seria A la Pescara şi cred că merit banii aştia”, le-a spus tehnicianul italian prietenilor săi prezenţi la ultimul meci al sezonului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!