Cele mai citite

Vezi România – Angola online gratuit fără Telekom Sport!

România - Angola se joacă astăzi, de la ora 19:00, în direct pe Telekom Sport, un post pe care 70% din români nu-l au în grila TV. Accesează link-ul de mai jos şi umăreşte meciul online.
07.12.2017 | 13:00
Vezi România - Angola online gratuit fără Telekom Sport!

–> LIVE VIDEO HD Romania – Angola fara Telekom Sport 

Cu trei victorii obţinute în tot atâtea partide, România a devenit favorită la câştigarea grupei A. În mod normal, nu ar trebui să întâmpinăm nicio problemă în faţa Angolei, însă vineri vom avea parte de marele test, cel cu Franţa. Mondialul de handbal feminin poate fi urmărit cu streaming online. 

Vezi Romania – Angola online gratuit fara Telekom Sport!

Vezi Romania – Angola online gratuit fara Telekom Sport! Angola este cea mai puternică echipă din Africa. Anul trecut, această naţională ne învingea la Jocurile Olimpice de la Rio. În vreme ce Angola a reuşit să treacă de grupe, noi am terminat pe 5 şi am mers acasă. A venit însă momentul revanşei. Echipa lui Martin Ambros arată mult mai bine decât în 2016 şi poate spera chiar la prezenţa în semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin. Ne-am calificat deja in optimile de finală, acolo unde vom da peste una dintre Norvegia, Ungaria, Suedia sau Cehia. Desigur, marea favorită a turneului Norvegia trebuie evitată cu orice preţ. În rest, celelalte trei naţionale pot fi răpuse de fetele noastre.

Vezi Romania – Angola online gratuit fara Telekom Sport! Până acum le-am învins pe Paraguay (29-17), Slovenia (31-28) şi Spania (19-17). Ultimele două meciuri au fost extrem de dificile, ambele fiind decise în ultimele minute de joc. Cristina Neagu a strălucit atât cu Slovenia, cât şi cu Spania, dovedind încă o dată că este cea mai bună jucătoare de handbal din lume la ora actuală. De cealaltă parte, angolezele au pierdut toate jocurile disputate până acum la cel puţin patru goluri diferenţă. S-au ţinut bine de fiecare dată în prima repriză.

Vezi Romania – Angola online gratuit fara Telekom Sport! Streaming online pentru Romania-Angola poate fi găsit pe betmag.ro. La casele de pariuri, România are cota 1.13 să câştige acest meci. În schimb, adversarele noastre sunt creditate cu 8.50. 

Biletul zilei si Betano

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri