News

Viața amoroasă a dictatorilor. Cum se manifesta Nicolae Ceaușescu în pat! Era total opusul soției sale, Elena

16.04.2019 | 14:04
Viata amoroasa a dictatorilor Cum se manifesta Nicolae Ceausescu in pat Era total opusul sotiei sale Elena
Au ieșit la iveală secretele lui Nicolae Ceaușescu

Nicolae și Elena Ceaușescu s-au aflat mereu sub lupa curioșilor care au încercat să le afle chiar și cele mai ascunse secrete. Nu a fost ocolit nici măcar subiectul legat de viața intimă a cuplului care a condus statul român în era comunistă.

Au ieșit la iveală noi detalii inedite din viața cuplului de dictatori

De-a lungul timpului, diverși autori, atât români, cât și străini, au scris numeroase cărți în care au relatat despre viețile tumultoase ale celor mai mari dictatori din toate timpurile. Din vizorul specialiștilor nu au lipsit nici liderii României comuniste, Elena și Nicolae Ceaușescu.

Viața sexuală a Ceaușeștilor a reprezentat un adevărat subiect tabu în rândul istoricilor, care au dezvăluit o serie de secrete incredibile. Se pare că Nicolae Ceușescu nu se poate lăuda cu foarte multe cuceriri, marea sa iubire fiind consoarta sa Elena, căreia a ales să-i fie fidel pentru tot restul vieții. Nu același lucru se poate spune și despre Elena. „Lenuța” a avut parte de-a lungul timpului de o viață amoroasă destul de tumultoasă.

Elena și Nicu Ceaușescu nu au fost tocmai cuplul perfect
Elena și Nicu Ceaușescu nu au fost tocmai cuplul perfect

Elena Ceaușescu ar fi avut o viață amoroasă zbuciumată

Printre bărbații cu care soția dictatorului Nicolae Ceaușescu ar fi avut aventuri de-a lungul timpului, se numără Eftimie Iliescu, nimeni altul decât unchiul fostului președinte Ion Iliescu, dar și doctorul Abraham Schechter, acesta fiind cea mai cunsocută dintre cuceririle sale.

Mai mult decât atât, se pare că Elena Ceaușescu a muncit pe vremuri într-un bar ce funcționa mai degrabă ca bordel. Se întâmpla în urmă cu mulți ani, pe când „Lenuța” era doar o tânără provincială, sosită pentru prima dată la București.

Pe la mijlocul anilor ’70, Elena a vrut să ştie «cum face Violeta dragoste». Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea.  – Curva dracului, a spus Elena respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum şuieră din vârful limbii şi cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ţi sparge timpanele” , este doar una dintre dezvăluirile incredibile în legătură cu Elena Ceaușescu.