Life

Viața amoroasă a lui Cătălin Cazacu, criticată de mama copilului său: „Andrei s-a săturat să tot cunoască altă ‘prietenă a lui tata’”

Nicoleta Delinescu, mama fiului lui Cătălin Cazacu, a vorbit despre relația pe care sportivul o are cu Ramona Olaru.
09.09.2022 | 17:53
Viata amoroasa a lui Catalin Cazacu criticata de mama copilului sau Andrei sa saturat sa tot cunoasca alta prietena a lui tata
Nicoleta Delinescu a vorbit despre relația cu Cătălin Cazacu cu Ramona Olaru. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru trăiesc o adevărată poveste de iubire cu năbădăi. Se ceartă, se împacă, se logodesc și se despart iar. Despre relația și-a dat cu părerea și Nicoleta Delinescu, mama copilului prezentatorului de la Antena Stars.

Femeia care i-a dăruit un copil lui Cătălin Cazacu a vorbit despre relația sportivului cu Ramona Olaru

Din 2021, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu. În ciuda faptului că aceasta nu este deloc una lină, fiind marcată de numeroase certuri și despărțiri, prezentatorul de la Antena Stars declara în trecut că el este cel care o va duce pe vedeta Antena 1 la altar. 

ADVERTISEMENT

Chiar a cerut-o în căsătorie pe frumoasă blondină. Ramona a acceptat, însă, recent, ea a apărut fără inelul de logodnă, ceea ce i-a făcut pe unii să creadă că cei doi s-au despărțit din nou.

Cătălin Cazacu nu a mai fost căsătorit, însă a avut o relație serioasă cu Nicoleta Delinescu, o artistă cunoscută de la noi. Aceasta i-a dăruit și un copil sportivului. Andrei are acum 11 ani și când vine vorba de pasiuni, îi calcă pe urme tatălui său.

ADVERTISEMENT

Cu Nicoleta, Cătălin Cazacu are acum o relație foarte bună, după cum chiar el a dezvăluit în mai multe rânduri. Pe măsură ce fiul lor crește, acesta își dorește să petreacă tot mai mult timp cu tatăl său, astfel că artista plănuiește să se mute în București pentru ca băiatului să-i fie mai ușor.

„Andrei s-a săturat să tot cunoască altă și altă ‘prietenă a lui tata’”

Totuși, Cătălin Cazacu nu discută cu mama copilului său și despre relația cu Ramona Olaru. Nicoleta Delinescu a dezvăluit că nu știe prea multe, dar că se aseamănă cu alte experiențe pe care motociclistul le-a avut până acum.

ADVERTISEMENT

Artista a susținut că îi dorește fostului său partener stabilitate și să facă pasul cel mare cu persoana potrivită, mai ales că Andrei s-ar fi săturat să le cunoască pe femeile care au trecut prin viața părintelui său.

„Pe Ramona nu o cunosc personal, nu pot să am nicio părere despre relația lor. Ceea ce mai văd și eu în presă și aflu de la apropiații lui Cătălin este că relația lor e din același tipar ca celelalte relații pe care le-a avut.

ADVERTISEMENT

Eu sper ca el să aleagă cu inima când va face pasul și sper să fie cât mai curând o stabilitate în viața lui. Asta o spun spre binele lui Andrei care s-a săturat să tot cunoască altă și altă ‘prietenă a lui tata'”, a declarat Nicoleta Delinescu pentru Click.

ADVERTISEMENT