Life

Viața amoroasă zbuciumată a Ginei Pistol. Cine este fostul său iubit, condamnat la 13 ani de închisoare

12.03.2021 | 10:16
Viata amoroasa zbuciumata a Ginei Pistol Cine este fostul sau iubit condamnat la 13 ani de inchisoare
Prezentatoarea TV a iubit cu patimă un controversat afacerist libanez. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Până să-și găsească fericirea în brațele lui Smiley și să devină mămica, în viața Ginei Pistol exista Nicola Saikaly, un controversat milionar libanez alături de care a trăit o poveste de dragoste…. intensă.

De ce spunem asta? Ei bine, pentru că au fost șapte ani cu de toate: certuri cât cuprinde, despărțiri, împăcări și o cerere în căsătorie. Se întâmpla în 2011, când bărbatul i-a oferit un superb inel de logodnă și un telefon marca Vertu acoperit cu diamante.

ADVERTISEMENT

Visul s-a spulberat, însă, în momentul în care Nicola a fost „vizitat” de mascați și dus la audieri într-un dosar de evaziune fiscală, bancrută frauduolasă și spălare de bani. Avea să fie condamnat ulterior la 13 ani de închisoare și obligat să achite un prejudiciu de peste patru milioane de euro.

Gina Pistol a fost îndrăgostită lulea de un afacerist certat cu legea

Potrivit procurorilor, afaceristul ar fi păcălit statul cu milioane de euro, nedeclarând valorile corecte ale bunurilor importate și exportate prin intermediul societății pe care o deținea.

ADVERTISEMENT

În 2014, instanța a dispus și sechestrul asupra „tuturor bunurilor mobile și imobile ale inculpaților persoane fizice și juridice, în vederea reparării prejudiciului și confiscării speciale, până la concurența sumelor anterior reținute în sarcina fiecărui inculpat cu titlu de despăgubiri civile către Agenția Națională de Administrare Fiscală, precum și în vederea garantării cheltuielilor de judecată”. Trebuie spus, însă, că sentința nu este definitivă.

Atât Nicola, cât și complicii, inculpați la rândul lor în dosar, au făcut apel, astfel că dosarul a ajuns pe masa unui alt complet de judecată și își așteaptă în continuare verdictul.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă problemele cu legea au făcut imposibilă împăcarea, Gina Pistol nu se sfia să vorbească deschis despre sentimentele pe care încă le nutrea pentru libanez.

L-am iubit pe Nicola și încă îl mai iubesc. Dacă este vorba de vreo femeie, mai mult de o aventură cu ea nu va avea.

ADVERTISEMENT

Mă deranjează să știu că are aventuri, pentru că sunt geloasă. Noi ne vedem în continuare, eu merg acasă, acolo unde am locuit cu el”, mărturisea îndrăgita prezentatoare TV.

ADVERTISEMENT