ADVERTISEMENT
Sport

Viaţă de star! Erling Haaland a plătit jumătate de milion de euro pentru o masă cu prietenii. Cât a fost bacşişul

Erling Haaland se relaxează pe insula Mykonos. Grecii scriu că ar fi plătit 500.000 de euro doar pentru o masă. Iar bacşişul a fost pe măsură
Autor: Andrei David | 26.06.2021 | 17:11
Viaţă de star! Erling Haaland a plătit jumătate de milion de euro pentru o masă cu prietenii. Cât a fost bacşişul
Haaland se relaxează în Grecia, pe insula Mykonos, alături de prieteni. FOTO: instagram

Cu Norvegia neclificată la Euro 2020 şi campionatul, evident, în pauza dintre sezoane, Erling Haaland, atacantul Borussiei Dortmund, se relaxează într-o bine meritată vacanţă.

ADVERTISEMENT

Destinaţia aleasă de copilul-minune al fotbalului norvegian a fost insula Mykonos, din Grecia, unde a mers alături de prieteni, să se bucure de soare şi mare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erling Braut Haaland (@erling.haaland)

Erling Haaland, notă de plată de 500 de mii de euro şi bacşiş de 30.000

Nimic extraordinar, până acum, dar Haaland a reuşit o performanţă greu de egalat şi în afara terenului de joc, după ce a doborât record după record pe gazon.

ADVERTISEMENT

Norvegianul şi-a scos prietenii la masă într-un restaurant local şi a decis să achite singur nota de plată. Iar suma pe care a plătit-o este una… obscenă.

500.000 de euro (da, jumătate de milion de euro!) a achitat Erling Haaland pentru un prânz cu prietenii. Mâncare bună şi din belşug, stropită cu băutură fină, printre care 4 sticle de şampanie Cristal Vintage, scrie Corriere della Sera, citând ziarul grecesc Sportime.

ADVERTISEMENT

Şi la o asemenea notă de plată, bacşişul a fost pe măsură… 30.000 de euro. Cârcotaşii ar putea spune că nu a lăsat 10%, aşa cum se obişnuieşte, dar 30 de mii de euro este oricum o sumă imensă!

Norvegianul a dezminţit informaţia

După ce informaţia a ajuns pe internet, Erling Haaland a comentat amuzat „cred că au uitat felul principal“, dezminţind ştirea ziarului din Grecia.

ADVERTISEMENT

Un lucru este cert însă. Erling Haaland îşi permite un stil de viaţă extravagant. Salariul lui la Borussia Dortmund este estimat la peste 7 milioane de euro. Iar din această vară ar putea creşte, dacă se transferă.

Chelsea şi Real Madrid şi-au manifestat interesul pentru atacantul norvegian, cu englezii demarând deja negocierile. Nemţii ţin la preţ şi nu sunt dispuşi să renunţe la starul lor pentru mai puţin de 180 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Riyad Mahrez, negociator de conjunctură

În vacanţa din Grecia, Haaland a petrecut alături de prietenii săi, iar, la un moment dat, s-a întâlnit la un restaurant cu Riyad Mahrez, mijlocaşul algerian de la Manchester City.

Cei doi au apărut în filmuleţe pe internet, dansând şi cântând împreună. Mahrez chiar a glumit spunând că e „agentul de serviciu“ pentru a-l convinge pe norvegian să meargă la City. A revenit ulterior precizând ce era vorba doar despre un moment de relaxare.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1