Life

Viața greu încercată a Oanei Lis. Ce detalii despre familia sa a scos la iveală soția lui Viorel

Oana, soția fostului edil al Capitalei Viorel Lis, a vorbit deschis despre familia sa și relația pe care a avut-o cu regretații ei părinți.
20.09.2021 | 21:05
Viata greu incercata a Oanei Lis Ce detalii despre familia sa a scos la iveala sotia lui Viorel
Viața greu încercată a Oanei Lis. Ce detalii despre familia sa a scos la iveală soția lui Viorel. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Blondina a avut o viață greu încercată, nu de puține ori vorbind despre momentele neplăcute prin care a trecut, mai ales din cauza figurii paterne, care a ajuns să o violeze.

Lipsa mamei sale este cea mai mare durere a Oanei Lis, care a rămas orfană la vârsta de numai 14 ani. De atunci au început și problemele vedetei.

ADVERTISEMENT

Soția fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, a avut un tată care a abuzat de-a lungul anilor de băutură, lucru care i-a adus blondinei necazuri mari.

Oana Lis, detalii despre familia sa. Soția lui Viorel Lis a trecut prin momente neplăcute

Oana Lis a mărturisit și cum reușește să facă față situațiilor tensionate, respirația fiind foarte importantă pentru a se calma și pentru a face față provocărilor din viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

„Au fost multe momente dificile, dar cred că toate au legătură cu lipsa mamei. Eu am locuit doar doi ani cu părinții mei, mama era bolnavă, tata era alcoolic, toate lucrurile nenorocite pe care le făcea el…

De cele mai multe ori, în viață, am simțit lipsa mamei. Cei care au părinți habar n-au ce înseamnă să fii iubit necondiționat, câtă încredere, câtă putere, să ai mereu baza aceea că te duci la mama și te ajută, găsești o ciorbă, o vorbă bună. 

ADVERTISEMENT

În primul rând, știu clar că în viață și perioadele de bucurie maximă, dar și perioadele grele, toate trec, nimic nu e pentru totdeauna.

Atunci când sunt într-o situație tensionată, pur și simplu încerc să respir de două, trei ori, să mă calmez, să nu zic primul lucru pe care îl gândesc”, a spus blondina, conform redactia.ro.

ADVERTISEMENT

Oana Lis, mii de gânduri. Pentru ce își face griji

„Înainte să iau o decizie și, mai ales seara, dacă am tot felul de griji, tot felul de gânduri, mă gândesc, ca în Casablanca, e și mâine o zi.

Mă uit la un film, beau un pahar de vin roșu, vorbesc cu o prietenă, îmi las gândurile să se așeze. În primele zece minute după ce mă trezesc, stau în pat.

Nu pun mâna pe telefon și, pur și simplu, gândurile se liniștesc în subconștient”, a mai spus Oana Lis, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT