Fotbal international

Interviu spumos cu Messi! Află cel mai nebunesc gest!

Lionel Messi a acordat un interviul celor de la MAXIM în care a vorbit despre  Barcelona, despre Mondialul din Brazilia, dar şi despre momente speciale din viaţa privată....
18.08.2013 | 15:27
Interviu spumos cu Messi Afla cel mai nebunesc gest
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a acordat un interviul celor de la MAXIM în care a vorbit despre  Barcelona, despre Mondialul din Brazilia, dar şi despre momente speciale din viaţa privată.

Ai un deficit de hormon care te-a împiedicat să creşti…
Niciun club din Argentina nu a vrut să plătească pentru injecţiile mele şi tatăl meu a lucrat în trei locuri de muncă şi nu ne puteam permite injecţiile, întrucît erau foarte scumpe. Apoi, Barcelona s-a oferit să plătească pentru tratamentul meu şi nu am mai privit înapoi.

ADVERTISEMENT

La Masia a produs jucători fantastici. Care este secretul lor?
– Ei ne învaţă mult mai mult acolo. Cum ar fi respectul şi cum să fii o persoană decentă. Din prima zi ţi se spune: dacă vrei să fii cel mai bun, atunci stai departe de cluburile de noapte!

Ai cîştigat atît de mult deja. Cum poţi să rămîi motivat?
– Indiferent de ceea ce am atins, fiecare sezon este unul nou. Ce ai realizat în sezonul de dinainte  nu mai este relevant. Nu am privit  înapoi la ceea ce am realizat pentru că eu sînt mereu cu privirea la viitor. Pot privi înapoi la ceea ce am realizat cînd mă voi retrage.

ADVERTISEMENT

Ce urmează pentru această nouă echipă a Barcelonei?
– Avem un nou antrenor acum şi îmi doresc să avem succes. Au fost împrejurări triste şi Tito a fost nevoit să plece, dar toată lumea îl susţine pe noul antrenor. Vrem să cîştigăm tot ce putem cîştiga în Spania şi în Europa.

Cum faci faţă adversarilor care încearcă să te faulteze tot timpul? Este uşor să-ţi păstrezi calmul?
– Am avut mereu acelaşi stil de joc şi nu poţi petrece toate cele 90 de minute cu grija de a fi lovit.

ADVERTISEMENT

Eşti încîntat de Cupa Mondială din Brazilia?
– Să joci la Cupa Mondială este cel mai înalt nivel pe care îl poate atinge un jucător! Este important să ajung cît mai departe cu Argentina, aşa cum am făcut cu Barcelona.

Cine va fi favorita principală la Cupa Mondială?
– Spania a fost echipa care a bătut tot în ultimii 5 sau 6 ani. Spaniolii vor fi foarte puternici şi la această ediţie a Cupei Mondială. Brazilia se va simţi încrezătore, mai ales că va evolua acasă şi mă aştept ca Germania să fie foarte puternică.

ADVERTISEMENT

Pentru una dintre cele mai faimoase personalităţi sportive de pe planetă, ai un stil de viaţă care nu iese în evidenţă.
– Nu este o coincidenţă faptul că la Barcelona sîntem numai jucători care nu ieşim în evidenţă prin viaţa extrasportivă. Noi sîntem jucători de fotbal şi nu staruri de cinema. Noi nu vrem să trăim stilul de viaţă al unui star de cinema. Dacă nu sîntem preocupaţi de fotbal, atunci sîntem acasă, cu familiile noastre.

Ce faci pentru a te relaxa?
– Am un fiu şi îmi place să mă joc cu el. Îmi petrec timpul acasă cu prietenii mei şi familia şi mă uit la filme, ori mă joc pe Playstation.

Eşti sponsorizat de Dolce şi Gabbana. Care este jucătorul cel mai elegant de la Barcelona?
– Gerard Pique este un tip foarte la modă. El este solicitat pentru şedinţele foto.

Care este cel mai nebunesc lucru pe care ţi l-a făcut vreun fan?
– Am zburat din Argentina pînă la Venezuela, iar echipajul avionului m-a invitat în cabină şi am petrecut cu ei o mare parte a călătoriei.

ADVERTISEMENT