Life

Viața lui Theo Rose s-a schimbat complet de când este însărcinată. Ce pofte are artista

Theo Rose este însărcinată și urmează să aducă pe lume un băiețel. Viața artistei s-a schimbat complet de câteva săptămâni, iar asta o spune chiar ea.
06.01.2023 | 11:56
Viata lui Theo Rose sa schimbat complet de cand este insarcinata Ce pofte are artista
Ce pofte are Theo Rose de când este însărcinată. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru Theo Rose, anul 2022 a fost unul de vis. Artista a reușit să își facă debutul în actorie, și-a făcut și un nou iubit, pe Anghel Damian, iar acum se pregătește să devină și mămică pentru prima oară.

Cum s-a schimbat viața lui Theo Rose de când este însărcinată

Dacă mulți se așteptau ca despărțirea de Alex Leonte să o afecteze pe artistă, iată că aceasta a trecut cu brio peste toate cele întâmplate și trăiește intens.

ADVERTISEMENT

În ciuda stărilor pe care le are  de când este însărcinată, Theo Rose are grijă să își onoreze toate evenimentele și de asemenea, continuă și filmările pentru serialul Clanul de la Pro Tv.

Se pare însă că poftele îi cam dau mari bătăi de cap. Recent, Theo Rose le-a cerut ajutorul urmăritorilor săi. În timpul filmărilor, artistei i s-a făcut poftă de un corn cu gem, sau de un ștrudel cu vișine, însă nu știa unde ar putea să găsească.

ADVERTISEMENT

”Am o problemă de gravide! Aș mânca corn cu gem, ștrudel cu vișine…proaspete. De unde iau? Pe aici prin zonă unde filmăm nu au la patiseriile astea”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Ce pofte are Theo Rose în timpul sarcinii

Și apelul artistei nu a rămas fără răspuns. Un prieten aflat prin zonă a mers la o patiserie și i-a îndeplinit dorința artistei, care a început rapid să își savureze preparatul mult dorit.

ADVERTISEMENT

Iar poftele de dulce nu sunt singurele pentru Theo Rose. Tot în aceeași zi, după o 12 ore de filmare, artistei i s-a făcut poftă de o ciorbă de fasole cu afumătură, iar cel mai probabil și de această dată, dorința i-a fost îndeplinită.

”Am terminat ziua de filmare, 12 ore, mi s-a părut mai lungă ca niciodată. Trec iar printr-o perioadă de-aia cu stări de somn și cu poftă de mâncare.

ADVERTISEMENT

A doua poftă pe ziua de astăzi care credeți că este? Ciorbă de fasole cu afumătura și cu ceapă”, a mai spus Theo Rose.

Pe lângă pofte, Theo Rose se confruntă și cu stări neplăcute în perioada sarcinii. Artista le-a mărturisit fanilor săi că are grețuri constant, ba chiar a ajuns la un moment dat și la perfuzii.

A avut nevoie de o săptămână să se pună pe picioare, după cum povestea chiar ea. Cu toate astea, Theo Rose speră să depășească cât mai repede aceste stări și să revină la normal.

ADVERTISEMENT