Life

Viața merge înainte! Ce decizie a luat Claudia Pătrășcanu, în plin divorț de Gabi Bădălău

28.02.2021 | 16:26
Viata merge inainte Ce decizie a luat Claudia Patrascanu in plin divort de Gabi Badalau
ADVERTISEMENT

Chiar dacă scandalul cu Gabi Bădălău, bărbatul de care speră să divorțeze cât mai repede, încă nu s-a încheiat, Claudia Pătrășcanu e gata să deschidă noi capitole în viața ei. Până să-și găsească fericirea în brațele unui alt bărbat, frumoasa brunetă se concentrează asupra carierei.

Așa a luat naștere „Bolnavă de Amor”, „o piesă despre iubire și felul în care ne simțim atunci când ne lăsăm învăluiți de acest sentiment puternic”, cu versuri inspirate, într-o oarecare măsură, din viața ei.

ADVERTISEMENT

Mesajul este pentru cei care știu să iubească cu patos”, a mai spus artista. Cât despre videoclip, ei bine, vă spunem doar că acesta o are drept protagonistă și ilustrează o superbă poveste de dragoste, în regia lui Kobzzon.

Claudia Pătrășcanu revine în forță. A lansat o nouă melodie, în plin divorț de Gabi Bădălău

Am lansat în luna iubirii, o piesă caliente în care pasiunea și iubirea sunt mai puternice ca oricând: “Bolnavă de Amor”. Compusă de către Șerban Cazan alături de Emilian Nechifor și Gabriel Stanoiu în camp-ul de creație organizat de Cat Music în parteneriat cu HaHaHa Production, „Bolnavă de Amor” este o piesă despre iubire și felul în care ne simțim atunci când ne lasăm învăluiți de acest sentiment puternic.

ADVERTISEMENT

Videoclipul regizat de Kobzzon ma are protagonistă chiar pe mine care interpretez rolul unei femei romantice și seducătoare ce își întâlnește jumătatea pe ritmuri de flamenco.

”Bolnavă de Amor” este metafora perfectă pentru a exprima în trei cuvinte ce înseamnă de fapt să ajungi să iubești pe cineva cu adevărat, să împarți aceleași vise, aceleași încercări ale vieții, dar și dorul”, le-a transmis Claudia Pătrășcanu fanilor săi, mărturisind, totodată, că se regăsește în versurile noii sale melodii.

ADVERTISEMENT

Dintotdeauna, poveștile de dragoste au mers mână în mână cu o melodie specială, deosebită. Mesajul piesei „Bolnavă de Amor” este pentru cei care știu să iubească cu patos.

În acest single mă regăsesc și eu, pentru că sunt înnebunită după iubire. Momentul filmărilor au fost pline de nerăbdare și asta pentru că mi-am dorit să lansez acest single mai repede și să ajungă la inimile voastre. Să fiți bolnavi de Amor!”, a mai spus frumoasa cântăreață.

ADVERTISEMENT