Stere Halep, despre viaţa sentimentală a Simonei: “E deranjant!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
31/01/2018, 12:53
Stere Halep, despre viaţa sentimentală a Simonei: “E deranjant!”

Întrebarea “Cu cine se iubeşte Simona Halep” e una din principalele teme ale tabloidelor, nu doar din România. Întrebarea părea să fi găsit răspuns în finalul anului trecut, atunci când paparazzi italieni au surprins-o în compania lui Radu Barbu, un profesor de tenis, într-o vacanţă în Italia. 

“Mereu, unui sportiv, când ajunge prea mare, încep să i se însceneze tot felul de lucruri. Simona este un copil normal. Dacă stă de vorbă cu cineva, gata, e într-o relaţie. Vorbim doar de o prietenie şi nimic altceva!”, a fost declaraţia lui Stere Halep despre presupusa relaţie între numărul 2 mondial şi acesta. 

Simona Halep, “cuplată” doar de presă

Despre Simona Halep s-a scris multă vreme că ar avea o relaţie cu fiul lui Teia Sponte, acţionar al FCSB şi unul din apropiaţii lui Gigi Becali. Surpriza a venit apoi din partea lui Victoraş Iacob, fostul fotbalist ţinând să nege într-o emisiune de sport că ar avea o relaţie cu Halep, deşi nimeni nu auzise vreodată de aşa ceva! 

“Acest lucru este deranjant pentru Simona, dar şi pentru familie. E deranjant să se spună nişte lucruri care nu sunt adevărate”, a fost discursul tatălui Simonei. 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.