Stere Halep, despre viaţa sentimentală a Simonei: "E deranjant!"

Simona Halep, Stere Halep

Stere Halep a vorbit despre viaţa sentimentală a fiicei sale. Cu cine e "cuplată" Simona Halep în acest moment

Întrebarea "Cu cine se iubeşte Simona Halep" e una din principalele teme ale tabloidelor, nu doar din România. Întrebarea părea să fi găsit răspuns în finalul anului trecut, atunci când paparazzi italieni au surprins-o în compania lui Radu Barbu, un profesor de tenis, într-o vacanţă în Italia. 

"Mereu, unui sportiv, când ajunge prea mare, încep să i se însceneze tot felul de lucruri. Simona este un copil normal. Dacă stă de vorbă cu cineva, gata, e într-o relaţie. Vorbim doar de o prietenie şi nimic altceva!", a fost declaraţia lui Stere Halep despre presupusa relaţie între numărul 2 mondial şi acesta. 

Simona Halep, "cuplată" doar de presă

Despre Simona Halep s-a scris multă vreme că ar avea o relaţie cu fiul lui Teia Sponte, acţionar al FCSB şi unul din apropiaţii lui Gigi Becali. Surpriza a venit apoi din partea lui Victoraş Iacob, fostul fotbalist ţinând să nege într-o emisiune de sport că ar avea o relaţie cu Halep, deşi nimeni nu auzise vreodată de aşa ceva! 

"Acest lucru este deranjant pentru Simona, dar şi pentru familie. E deranjant să se spună nişte lucruri care nu sunt adevărate", a fost discursul tatălui Simonei.