Sport

Viața unui fost fotbalist din Liga 1 atârnă de un fir de… speranță. Alexandru Vagner e în stare gravă după ce a suferit un infarct

Încă un fotbalist român trece prin momente cumplite. Alexandru Vagner a suferit un infarct la antrenament și e în stare gravă.
27.09.2022 | 09:03
Viata unui fost fotbalist din Liga 1 atarna de un fir de speranta Alexandru Vagner e in stare grava dupa ce a suferit un infarct
Fotbalistul Alexandru Vagner a suferit un infarct și se zbate între viață și moarte
ADVERTISEMENT

La doar 33 de ani, fostul fotbalist din prima divizie Alexandru Vagner a ajuns să lupte pentru propria viață. Apărătorul cu peste 100 de meciuri la cel mai înalt nivel a suferit un infarct.

Alexandru Vagner s-a prăbușit în drum spre vestiar

Alexandru Vagner este un nume cunoscut fanilor fotbalului din țara noastră. A jucat 120 de meciuri în SuperLiga la echipe precum Gloria Bistrița, FCM Târgu Mureș, FC Brașov și Concordia Chiajna.

ADVERTISEMENT

În 2017 a jucat ultimele meciuri în liga a doua, la FC Brașov, apoi a luat o pauză. Și-a dorit, însă, să revină în activitate și a ales gruparea din liga a patra Inter Cristian.

Săptămâna trecută, în timp ce participa la un antrenament, fotbalistul s-a simțit rău și a cerut permisiunea să se retragă la vestiar. După doar câțiva pași a căzut de pe picioare.

ADVERTISEMENT

Coechipierii au apelat la ajutorul unui paramedic care locuiește în imediata vecinătate a stadionului. Acesta i-a acordat primul ajutor până la sosirea echipajului SMURD, care a reușit să-l stabilizeze.

Ulterior a fost transportat la Spitalul Județean din Brașov. Verdictul medicilor a fost stop cardio-respirator. De atunci, fotbalistul se află internat în stare gravă și luptă pentru propria viață.

ADVERTISEMENT

S-a lăsat de fotbal pentru poker

Conform jurnaliștilor de la monitorulexpres.ro, Alexandru Vagner a renunțat la fotbal în 2018 pentru a se dedica poker-ului, nemulțumit de veniturile pe care le obținea la AS SR Brașov, precedenta echipă la care a fost legitimat, înainte de Inter Cristian.

”Nu mai vedeam nici un viitor în fotbal. Ce să fac? Să trăiesc de pe o zi pe alta? Ajunsesem să am doar bani de mâncare! Apoi, episoadele Concordia Chiajna şi FC Braşov m-au determinat să renunţ.

ADVERTISEMENT

Am fost păcălit, umilit. Ajunsesem să nu mai dorm noaptea de stres! Avantajul la poker este că nu ai un şef, îţi faci programul cum vrei”, spunea, în 2018, Alexandru Vagner.

Nopțile pierdute la masa de joc, sau în fața monitorului atunci când juca online, l-au epuizat pe fostul fotbalist care, conform sursei citate, a acuzat o stare de oboseală accentuată.

Afectați de ceea ce i s-a întâmplat coechipierului lor, fotbaliștii de la Inter Cristian au purtat la ultimul meci tricouri cu mesaje de încurajare pentru fostul apărător de bandă: ”Fii tare, Vagner!“.

ADVERTISEMENT