Life

Vica Blochina a împlinit 47 de ani. Ce cadou special a primit de la Maria Constantin

Luni, 8 august 2022, Vica Blochina a împlinit vârsta de 47 de ani. Vedeta le-a arătat urmăritorilor din mediul online ce cadou special a primit de la Maria Constantin.
09.08.2022 | 07:55
Vica Blochina a implinit 47 de ani Ce cadou special a primit de la Maria Constantin
Ce cadou special a primit Vica Blochina de la Maria Constantin. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vica Blochina a împlinit 47 de ani pe 8 august 2022 și a primit un cadou special cu această ocazie, din partea cântăreței Maria Constantin.

Vica Blochina a împlinit 47 de ani. Maria Constantin i-a făcut un cadou special

Vedeta le-a arătat urmăritorilor cum și-a petrecut ziua de naștere, dar și ce cadouri a primit din partea persoanelor dragi.

ADVERTISEMENT

Fosta lui Victor Pițurcă și-a invitat prietenii apropiați la o petrecere la piscină de ziua ei, acolo unde s-au distrat pe cinste, după cum se poate vedea și în imaginile pe care blondina le-a postat pe rețelele de socializare.

Printre invitații la petrecerea Vicăi Blochina se numără Brigitte și Florin Pastramă, Maria Constantin și partenerul său, dar și prezentatoarea TV Anca Ciota.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin și partenerul ei, Robert Stoica, i-au făcut Vicăi Blochina un cadou inedit, cu ocazia împlinirii vârstei de 47 de ani.

Aceștia i-au dăruit vedetei o sticlă de șampanie personalizată. Mai exact, pe sticlă se află o imagine cu Vica Blochina, dar și un mesaj de ziua ei.

ADVERTISEMENT

“La mulți ani, Vica Blochina. 8 august 2022.”, a este mesajul inscripționat pe sticla de șampanie primită de vedetă.

Vica Blochina ziua de naștere
Vica Blochina a primit un cadou special de ziua ei. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Vica Blochina, concurentă la Splash! Vedete la apă

Vica Blochina se numără printre concurenții de la Splash! Vedete la apă din acest sezon, care va debuta pe 11 august la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Blondina a acceptat provocarea de a se arunca în apă de la o înălțime destul de mare, însă deja a suferit o accidentare în timpul filmărilor.

Vedeta s-a ales cu vânătăi în zona pieptului în urma accidentării, având nevoie de îngrijiri medicale, după cum a anunțat pe rețelele sociale la momentul respectiv.

Fosta dansatoare a recunoscut că nu se aștepta ca emisiunea să fie atât de dificilă.

“Deci cam așa arată pieptul meu după competiția olimpică de la splash. Un proiect extrem de complex.

La început am crezut că Splash este doar despre glam, distracție și că o să fie floare la ureche! Dumnezeule, a fost o competiție în adevăratul sens al cuvântului”, a transmis Vica Blochina pe Instagram.

ADVERTISEMENT