Life

Vica Blochina are o nouă relație? Elena Băsescu a „demascat-o”: „Dragostea plutește în aer”

Vica Blochina iubește din nou, sau cel puțin așa a dat de înțeles Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României.
28.09.2022 | 19:04
Vica Blochina are o noua relatie Elena Basescu a demascato Dragostea pluteste in aer
Vica Blochina s-a fotografiat alături de un bărbat. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce s-a vorbit despre o posibilă relație între ea și Bănel Nicoliță, cu care a fost colegă la Splash! Vedete la apă, Vica Blochina s-a afișat alături de un alt bărbat, iar Elena Băsescu a dat de înțeles că este chiar iubitul fostei amante a lui Victor Pițurcă.

Vica Blochina, iubește din nou? S-a fotografiat alături de un bărbat misterios, iar Elena Băsescu a dat-o de gol

Vica Blochina se numără printre acele persoane publice care fac senzație oriunde se duc. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă, care recent a aniversat 47 de ani, a petrecut câteva zile departe de stresul cotidian și s-a relaxat pe litoralul românesc.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină nu a mers singură, ci însoțită de un bărbat misterios. Vica Blochina s-a fotografiat alături de acesta și a publicat imaginea pe Instagram.

Totuși, fosta balerină și-a dorit ca identitatea celui care stă lângă ea să rămână un secret, căci imaginea a fost realizată din spate.

ADVERTISEMENT

Tot ce se poate observa este spatele atent lucrat la sală al bărbatului, precum și părul bogat, creț și negru al acestuia. Nici Vica nu s-a lăsat mai prejos, cu părul strâns într-o coadă împletită și îmbrăcată cu un costum de baie cu imprimeu de leopard, vedeta și-a expus corpul pe care multe femei ar fi invidioase.

Cea care a dat de înțeles că Vica Blochina s-a pozat chiar cu noul său iubit este Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României.

ADVERTISEMENT

EBa a lăsat în secțiunea de comentarii un text cât se poate de sugestiv: „Dragostea plutește în aer”. Fosta lui Pițurcă nu și-a lăsat prietena să aștepte și i-a răspuns, corectând-o puțin.

„În apă”, a completat Vica Blochina.

Despre Vica Blochina s-a scris că ar fi avut o relație cu Bănel Nicoliță

Recent, Vica Blochina și Bănel Nicoliță au participat împreună la Splash! Vedete la apă, unde s-au înțeles de minune. Apropierea dintre ei a dus la apariția unor zvonuri conform cărora între ei ar exista mai mult decât o simplă prietenie, dar ambii au negat informațiile și au spus adevărul despre relația lor.

ADVERTISEMENT

„Pur și simplu ne-am împrietenit.  Pur și simplu eram pe același vibe. Eram pe aceeași caterincă, pe același glume”, a susținut fosta iubită a lui Pițurcă, notează CanCan. 

ADVERTISEMENT