Life

Vica Blochina, cadou impresionant de la un grec: ”Mi-a luat ce mi-am dorit eu”

Vica Blochina este un adevărat magnet pentru bărbații cu bani. Fosta concurentă de la Ferma a atras foarte mulți oameni influenți în preajma sa de-a lungul anilor.
18.01.2022 | 23:52
Vica Blochina cadou impresionant de la un grec Mia luat ce miam dorit eu
Vica Blochina, magnet pentru bărbați cu bani. Ce a primit de la milionar grec. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina a dezvăluit cadoul impresionant pe care l-a primit de la un milionar grec, în perioada în care era dansatoare în celebrul club Melody.

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă avea la momentul respectiv numai 18 ani, dar atrăgea bărbații ca un magnet. De aici și darul pe care un client fidel al clubului i l-a dăruit.

ADVERTISEMENT

Este vorba de o mașină extrem de scumpă, însă Vica Blochina nu a vrut-o pentru că avea în gând un alt autoturism, unul pe care-l văzuse deja într-o vitrină.

Vica Blochina, magnet pentru bărbați cu bani. Ce a primit de la milionar grec

„La Melody țin minte că a venit un grec care avea vapoare, multimilionar, și mi-a adus cadou un Rolls-Royce. Asta în anii 90.

ADVERTISEMENT

Se îndrăgostise de mine și mi-a adus cadou Rolls-Royce, primul Rolls Royce din România.  Și eu am zis: Eu nu vreau mașina asta veche. Eu vreau Alfa Romeo.

Era Alfa Romeo într-o vitrină, era superbă, roșie. I-am zis că eu nu vreau vechitura aia, vreau Alfa Romeo din vitrină. Vezi ce copil eram la 18 ani?

ADVERTISEMENT

Da, mi-a luat ce mi-am dorit eu. Aveam multe variante, inclusiv la barul Melody, nu trebuia neapărat să aleg un bărbat însurat”, a povestit Vica Blochina în cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

În același interviu, vedeta a mai dezvăluit o altă relație, tot cu un bărbat influent care îi făcea, de asemenea, toate poftele. Avea 30 de ani, zi de naștere pe care și-a petrecut-o la Ritz, la Paris.

ADVERTISEMENT

Voca Blochina spune că nu s-a putut bucura de acele momente pentru că în drumul spre aeroport a văzut mașina fostului iubit, Victor Pițurcă, de care se despărțise.

Vica Blochina, perioadă extraordinară la clubul Melody

Frumoasa blondină s-a bucurat din plin de experiențele trăite în perioada în care a fost dansatoare, pasiune pentru care a pus foarte mult suflet.

A cunoscut foarte multă lume, în special artiști, precizând că au fost și momente mai puțin plăcute. Vedeta a reușit să îmbine dansul cu baletul, ulterior devenind și coregraf.

După ce a renunțat la cariera de la Melody Vica Blochina a plecat în Cipru. A studiat la Cyprus College of Tourism, după care a revenit în România.

Vedeta și-a definitivat studiile la Universitatea Bioterra, având succes pe toate planurile. În viața de zi cu zi blondina are un băiat din relația cu Victor Pițurcă, a cărei amantă a fost timp de 16 ani.

ADVERTISEMENT