Life

Vica Blochina, dezvăluiri despre Iliescu, Tăriceanu şi Gigi Becali. Ce se întâmpla la barul Melody

Vica Blochina a făcut dezvăluiri despre Iliescu, Tăriceanu și Gigi Becali, care frecventau barul Melody pe vremuri, atunci când blondina era balerină acolo.
04.02.2022 | 22:07
Vica Blochina dezvaluiri despre Iliescu Tariceanu si Gigi Becali Ce se intampla la barul Melody
Vica Blochina, una dintre cele mai sexy femei din România
ADVERTISEMENT

Vica Blochina a făcut dezvăluiri despre personalitățile cunoscute care frecventau barul Melody, printre care și Iliescu, Tăriceanu și Gigi Becali. În urmă cu mai bine de 20 de ani, blondina era balerină acolo.

Fostul club era unul dintre cele mai prestigioase la vremea respectivă și venea doar “lume bună”, așa cum a declarat fosta lui Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Doar dansatoarele sau balerinele profesioniste ajungeau să lucreze la Melody. Blondina a comparat clubul cu celebrul Moulin Rouge, pentru că nu oricine avea acces.

Vica Blochina, dezvăluiri despre Iliescu, Tăriceanu şi Gigi Becali

În cadrul emisiunii Fiță cu Adiță, de pe canalul de YouTube theXclusive, Vica Blochina a făcut dezvăluiri despre perioada în care era balerină la clubul Melody, unul dintre cele mai prestigioase cu ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a avut ocazia să întâlnească acolo personalități cunoscute din lumea politică, printre care Ion Iliescu, Adrian Năstase și Călin Popescu Tăriceanu.

Clubul Melody era situat la subsolul cinematografului Patria. Localul s-a închis în anul 2004.

“Atunci nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă, nu aveai cum.

ADVERTISEMENT

Ăla era barul numărul 1, era la fel ca la Moulin Rouge. (…) Noi tot timpul cunoșteam cei mai tari oameni de afaceri, fotbaliști, antrenori.

Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Toate Revelioanele erau cumpărate de Cataramă. Tăriceanu era non stop acolo, a fost lume foarte bună. (…)

ADVERTISEMENT

Era locația cea mai de prestigiu, nu puteai să intri dacă nu aveai ce trebuie. Erau doi oameni intrare și dacă nu te cunoșteau nu puteai să intri.”, a declarat Vica Blochina.

Și Gigi Becali frecventa clubul Melody, însă pe atunci nu era atât de influent. Nu avea nici cea mai bună masă din local dar, cu toate acestea, venea mereu ca să o vadă pe frumoasa dansatoare.

Omul de afaceri venea la club și arunca cu bani, lucru care o amuza pe fosta amantă a lui Victor Pițurcă. Blondina a declarat că îl admiră foarte mult pe patronul FCSB.

“Gigi Becali venea. Țin foarte mult la el și îmi place ce face, îl admir foarte mult. Venea, noi îi luasem fața. Pe vremea aia nu avea masă în față, avea în spate (…) Era haios, venea și arunca cu banii. (…)

Pentru noi nu era un prestigiu să ieși cu Gigi pe vremea aia, chiar deloc, dar nici el nu încerca. Ne trimitea șampanie, la fete, dar a fost decent. Toți oamenii care veneau erau decenți, că nici nu aveai cum.”, a mai spus Vica Blochina.

Vica Blochina l-a cunoscut pe Victor Pițurcă la Melody

Vica Blochina a dezvăluit că a avut relații cu doi miniștri, dar nu le-a dezvăluit numele.

Originară din Lituania, Vica Blochina este stabilită în România de mai bine de două decenii. Tot la clubul Melody l-a cunoscut pe Victor Pițurcă, iar cei doi au fost amanți timp de 16 ani.

Blondina a mai spus că nu a avut niciodată o relație cu un bărbat sărac, dar nici nu a cerut nimănui nimic. “Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot. Dar să știi că nu am cerut nimănui nimic.”, a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT