Life

Vica Blochina, dezvăluiri despre relația cu fiul său de 14 ani: “Îmi spune că el este adult”

Vica Blochina a făcut dezvăluiri despre relația cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă, Edan, în vârstă de 14 ani. Acesta a început deja să se considere un adult, potrivit blondinei.
16.07.2022 | 17:44
Vica Blochina dezvaluiri despre relatia cu fiul sau de 14 ani Imi spune ca el este adult
Vica Blochina, una dintre cele mai sexy femei din România
ADVERTISEMENT

Vica Blochina a dezvăluit care este relația dintre ea și fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Edan are deja 14 ani și a început să aibă mici neînțelegeri cu mama lui.

Vica Blochina, dezvăluiri despre relația cu fiul său de 14 ani

Vedeta a dezvăluit că fiul său deja nu se mai consideră un copil și, prin urmare, nu mai acceptă să primească sfaturi și comenzi de la ea. Mai mult, Edan se consideră deja un adult.

ADVERTISEMENT

În plus, Vica Blochina a mai spus că Edan simte nevoia să aibă o prezență masculină în preajma sa. Adolescentul a început să petreacă tot mai mult timp în compania lui Victor Pițurcă.

Cu toate acestea, blondina este deranjată de un lucru. Mai exact, Edan a ales să-și petreacă timpul cu tatăl său în loc să meargă în vacanță cu mama lui, timp de o lună. Vica Blochina nu s-a simțit bine atunci când s-a lovit de refuzul fiului ei.

ADVERTISEMENT

“El are o vârstă de adolescent, dar mie mi se pare ca e încă un copil. Îmi pare așa rău că îi zic ce să facă și el îmi spune că el este adult. E foarte grea vârsta acum.

Este foarte important că îl are pe tatăl lui, cât și pe mine. Ei sunt bărbați, înțeleg altfel lucrurile. (…) Niciodată nu i-am impus să nu meargă la tatăl lui și uneori m-am gândit că el ar vrea să stea cu el.

ADVERTISEMENT

În iarnă când am plecat o lună din țară, în vacanță și i-am zis să vină cu mine, m-a refuzat, a zis ca merge la tatăl lui.”, a declarat Vica Blochina la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Vica Blochina, concurentă la Splash! Vedete la apă

Vica Blochina este concurentă la Splash! Vedete la apă, sezonul cinci. Blondina a suferit o accidentare serioasă în timpul filmărilor pentru emisiunea de la Antena 1 și a avut nevoie de îngrijiri din partea cadrelor medicale.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a ales cu o vânătaie destul de mare în zona pieptului, în urma loviturii suferite.

Pe pagina sa de Instagram, Vica Blochina a recunoscut că nu a crezut că va fi atât de dificil să participe la emisiune. Vedeta a crezut că se va distra, însă și-a dat seama că este o adevărată competiție.

Noul sezon Splash! Vedete la apă va fi difuzat în curând la Antena 1, cel mai probabil în luna august. Filmările au început deja de curând și se desfășoară la bazinul olimpic de înot din Bacău.

ADVERTISEMENT