Life

Vica Blochina, fosta amantă a lui Pițurcă, topless la o piscină din Grecia. Video de senzație pe Instagram

05.08.2020 | 16:47
Vica Blochina fosta amanta a lui Piturca topless la o piscina din Grecia Video de senzatie pe Instagram
ADVERTISEMENT

Vica Blochina se află pe litoralul grecesc de câteva săptămâni, unde se distrează alături de prietenii săi, mai ales că fiul ei, Edan, stă mai mult la tatăl lui, Victor Pițurcă.

Blonda s-a cuplat cu un milionar a cărui poreclă este Tom Degețel, iar cei doi petrec clipe de vis în Mykonos, insula milionarilor.

ADVERTISEMENT

În ultimele postări de pe Instagram, vedeta apare topless la piscină, într-o bicicletă pe care o pedalează cu greu din apă.

Vica Blochina, topless la piscină în Mykonos

De când s-a cuplat cu milionarul care o ține în puf, Vica Blochinatrăiește pe picior mare, așa cum a fost obișnuită, dar și cum se simte el mai bine, încănjurată de lux și condiții de 5 stele plus.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

❤️ @dimichka #mikonosisland #king of island

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina) on

Astfel, noul iubit o răsfață cu micul dejun la pat, are grijă ca blondei să nu-i lipsească nimic și chiar i-a pus la dispoziție o bibicletă pentru a face sport în apă. Astfel, dimineața pe răcoare, blonda se dezbracă la bustul gol și face topless în timp ce își antrenează musculatura pentru a dat bine la plajă, că doar se află pe insula milionarilor.

View this post on Instagram

#todaymood 😋

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina) on

Până nu de mult, milionarul Tom Degețel era cuplat cu o asitică brunetă, însă de când focoasa balerină i-a apărut în cale a renunțat la toate iubitele și petrece timp de calitate pe litoral cu fosta amantă a lui Pițurcă.

ADVERTISEMENT