Life

Vica Blochina, fotografii provocatoare pe internet. Cum a încins vedeta imaginația bărbaților

22.09.2020 | 13:46
Vica Blochina fotografii provocatoare pe internet Cum a incins vedeta imaginatia barbatilor
Vica Blochina, una dintre cele mai sexy femei din România
ADVERTISEMENT

Conștientă de aspectul fizic de invidiat pe care îl posedă, în ciudat celor 45 de ani pe care îi are, Vica Blochina își lasă admiratorii fără cuvinte cu fiecare fotografie postată pe rețelele de socializare.

Nu este un secret faptul că frumoasa blondă este foarte atentă la modul în care arată și se întreține prin mișcare fizică și o alimentație echilibată, motiv pentru care nu se sfiește să își surprindă cei peste 200.000 de urmăritori de pe Instagram cu imagini incendiare.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră a lui Victor Pițurcă a devenit cunoscută după ce s-a aflat că a fost amanta selecționerului timp de 16 ani, oferindu-i acestuia un băiat, pe nume Edan. În 2011, ea l-a dat în judecată pentru stabilirea paternităţii şi a câştigat.

Vica Blochina, mai provocatoare ca oricând. În ce ipostază surprinzătoare s-a pozat vedeta

De-a lungul timpului, Vica s-a jucat cu imaginația bărbaților și a surprins cu aparițiile ei uimitoare, iar cei 45 de ani nu par să-și fi pus amprenta asupra fizicului demn de invidiat al divei. Recent, vedeta s-a fotografiat goală, în așternuturi, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT
Vica Blochina
Vica Blochina a încins imaginația bărbaților, după ce s-a fotografiat goală. Sursa foto: Instagram.

Nu este pentru prima dată când lituanianca se pozează în astfel de ipostaze, Postările ei reușesc să facă furori de fiecare dată, tenul ei impecabil și formele bine definite stârnind interesul bărbaților și curiozitatea femeilor. Conștientă de atuurile pe care le are, fosta lui Piți nu se ferește niciodată să își etaleze calitățile fizice.

Cu un astfel de fizic, e greu de crezut că seducătoarea blondină nu a reușit, încă, să își găsească sufletul pereche. Aceasta a afirmat că nu are noroc în dragoste și le-a mărturisit fanilor presupusul motiv pentru care este, în continuare, burlăciță. Vedeta consideră că greșelile sale din trecut au fost cele care au dus la singurătarea pe care o îndură la momentul actual.

ADVERTISEMENT

“Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau.”, a declarat Vica Blochina.

Se pare că Vica regretă scandalul dintre ea si Victor Pițurcă și crede cu tărie că disputele televizate din trecut și-au lăsat amprenta asupra celor doi, într-o manieră negativă. În prezent, aceasta este foarte activă pe în mediul online și își ține fanii la curent cu evenimentele ce au loc in viața ei.

ADVERTISEMENT