Life

Vica Blochina, la perfuzii. Fosta concurentă Survivor a ajuns la spital

Vica Blochina a ajuns la spital. Fosta concurentă de la Survivor România 2023 a avut nevoie de perfuzii și și-a îngrijorat fanii.
21.05.2023 | 12:17
Vica Blochina la perfuzii Fosta concurenta Survivor a ajuns la spital
Vica Blochina a ajuns la spital și a avut nevoie de perfuzii. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vica Blochina și-a îngrijorat fanii când a anunțat că a ajuns la spital după o zi plină. Ce s-a întâmplat cu cea mai bine plătită concurentă de la Survivor România 2023, care a avut nevoie de perfuzii pentru a-și reveni.

Vica Blochina a ajuns la spital

Vica Blochina a ajuns la spital chiar în prima zi de weekend. Vedeta de la Survivor România 2023, părea ca a început ziua cu bine. A ieșit la plimbare că cățelul său și poza aranjată din lift, dar lucrurile au luat o altă turnură.

ADVERTISEMENT

Vica Blochina și-a îngrijorat fanii și a publicat o imagine de la unitatea de primiri urgențe. Cea mai bine plătită concurentă de la Pro TV s-a rezumat la fotografia cu perfuzia și un mesaj care a dat de înțeles că trece prin momente dificile.

„Zi proastă azi…”, a scris Vica Blochina de la spital. Totuși, nu este pentru prima dată când are nevoie de îngrijiri medicale din cauza extenuării și sunt necesare vitamine și medicamente pentru a se pune pe picioare.

ADVERTISEMENT
vica blochina spital perfuzie perete întrerupător
Imaginea publicată de Vica Blochina de la spital.
Susra foto: Instagram

Vica Blochina s-a îmbogățit după Survivor

La Survivor România, Vica Blochina, ajunsă acum la spital, a rezistat numai patru săptămâni. Însă, conform informațiilor FANATIK, pentru fiecare dintre ele a fost plătită cu 7000 de euro. Astfel că toate condițiile grele pe care le-a îndurat au și meritat.

După ce a ieșit din competiție, a mărturisit că i-a fost greu să se întoarcă la programul său obișnuit și sa adapteze la viața sa, după ce atâtea zile a dormit pe scândură, în baracă și nu a avut decât foarte puțină mâncare.

ADVERTISEMENT

„Fiecare e plătit pe săptămână acolo. Eu am fost cel mai bine plătită. Fiecare cum își negociază, dar eu chiar am fost super bine plătită la acest proiect. Fiecare ținea de locul lui cu dinții.

Iar disperarea asta de a rămâne acolo nu i-a lăsat pe restul să putem să ne înțelegem.Am luat câteva zeci de mii de euro pe lună. Pe o lună eu am luat câteva zeci de mii de euro bune.

ADVERTISEMENT

Însă nu pot să spun suma exactă. Eu am luat bani mulți. (…) Eu m-am dus la Survivor pentru bani”, a declarat Vica Blochina, care acum a ajuns la spital, în cadrul podcastului „Tare de tot” moderat de Viorel Grigoriu.

ADVERTISEMENT