Life

Vica Blochina vrea o fetiţă, dar fără să se mărite!

Vica Blochina şi-ar mai dori un copil, chiar dacă are o vârstă destul de înaintată, iar fiul ei cu Victor Piţurcă nu este tocmai încântat de o asemenea perspectivă.
25.02.2018 | 10:31
Vica Blochina vrea o fetita dar fara sa se marite

Vica Blochina îşi mai doreşte o fetiţă. Chiar dacă fiul ei va împlini în curând 11 ani, iar ea a trecut deja de pragul vârstei de 40 de ani, Vica Blochina susţine că şi-ar dori enorm să mai facă şi un al doilea copil, în mod deosebit o fetiţă.

Fosta balerină vrea o familie numeroasă, însă nu una tradiţională. Acum nu mă mărit. Dacă voiam să mă mărit, mă căsătoream de o sută de ori până acum. Eu nu mă văd o femeie căsătorită. Pe cuvânt. Nu cred în această insituţie şi eu nu sunt omul care face compromisuri. Hai, pot să fac o dată, de două ori, dar a treia oară nu mai am cum”.

Vica Blochina mai vrea un copil, dar fără să se mărite!

Chiar dacă nu este mare amatoare de acte la Starea Civilă, Vica se dă în vânt după inelul care o atestă ca femeie logodită şi detest să fie singură, adică fără un bărbat în viaţa ei. „Eu nu sunt sigură pe mine, de unde să ştiu că o să iubesc vreun bărbat toată viaţa? Eu mă îndrăgostesc repede. Nu pot să stau singură. Mie îmi place să am un bărbat lângă mine, chit că este la distanţă sau aici, dar să ştiu că este acolo şi că oricând pot să-l sun, pot să vorbesc cu el, să ştiu că mă ajută oricând, ştiu că e acolo şi că mă răsfaţă”, spune Vica.

Principalul motiv pentru care litiuanianca este dispusă să aibă un bebeluş chiar şi la peste 40 de ani este acela că nu s-a bucurat pe deplin de perioada de până la 1 an al lui Edan. „Aş vrea o fetiţă. Dacă o să întâlnesc pe cineva şi să mă îndrăgostesc foarte tare şi să zic că el este the one, mi-aş dori”.

Vica Blochina este, în ciuda aparenţelor, un om de familie. Cel puţin aşa declară. Fosta dansatoare nu este, însă dispusă să crească singură încă un copil. Şi, oricum, ar avea de învins reacţia de respingere a fiului ei. „Pe Edan nu-l întreb dacă ar vrea o surioară, pentru că la un moment dat l-am întrebat şi nici nu vrea să audă. El are deja 11 ani, e crescut singur, are tot ce îi trebuie, este răsfăţat”, detaliază Blochina.