Life

Vica Blochina părăsește definitiv România. „Îmi doresc să-mi trăiesc viața pentru mine”. Unde se mută

Vica Blochina e pregătită să renunțe la viața de lux pe care o duce în România. Vedeta a început, deja, demersurile pentru a se muta din țară în 2022. Ce destinație a ales?
07.12.2021 | 18:02
Vica Blochina paraseste definitiv Romania Imi doresc sami traiesc viata pentru mine Unde se muta
Vica Blochina se mută din România. Sursa: Youtube
ADVERTISEMENT

Pentru fosta balerină, Vica Blochina, anul 2021 a fost unul dificil. Femeia cu care Victor Pițurcă a avut o relație timp de mai mulți ani a fost implicată în două accidente rutiere, în decursul a doar câteva luni. Acum, blondina se pregătește să petreacă sărbătorile într-o țară exotică, pentru a uita de necazuri.

Mai mult, vedeta plănuiește ca în 2022 să facă schimbări majore în viața ei. Vica Blochina și-a scos apartamentul de lux la vânzare și își dorește să se mute, definitiv, în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Vica Blochina părăsește România, pentru a se stabili în America

Fosta balerină a vorbit, marți, în emisiunea „Teo Show”, despre anul care tocmai se încheie, dar și despre planurile de viitor. Vica Blochina a dezvăluit că este gata să renunțe la viața sa din România. Își dorește să se stabilească peste ocean, tocmai în Statele Unite ale Americii.

Vedeta a făcut deja primul pas în această direcție. Ea a scos la vânzare apartamentul de lux în care locuiește, situat în zona centrală a Bucureștiului. Prețul cerut de blondină pentru locuința impresionantă începe de la 400.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dorința de a pleca din țară nu este una nouă. Vica Blochina a așteptat ca fiul pe care îl are cu antrenorul Victor Pițurcă să crească. Acum, însă, Edan este suficient de matur pentru a accepta schimbarea, mai ales că aceasta este benefică pentru viitorul său.

„Îmi doresc să mă mut din România și preconizez la anul să mă mut în Statele Unite. Până acum nu am vrut să plec, deoarece trebuia să-l cresc pe Edan, să-i ofer cea mai bună educație. Dar acum este totul ok și îmi doresc să îmi trăiesc viața pentru mine”, a spus Vica Blochina.

ADVERTISEMENT

Vica Blochina, vacanță de lux în Asia

Vedeta va petrece sărbătorile de iarnă într-o țară exotică. Alături de prietenii ei, Vica Blochina va sta, timp de o lună, în Thailanda. În prezent, muncește foarte mult, pentru a-și putea permite vacanța de lux. Ea a închiriat deja o casă, despre care recunoaște că nu are un preț tocmai accesibil.

„12.000 de euro pe săptămână.  Într-adevăr cu acest virus, cu toată nebunia care se întâmplă acum, călătoriile au devenit un mare, mare lux. E foarte scump, de la biletul de avion, la cazare și tot ce vrei.”, a mărturisit Vica Blochina.

ADVERTISEMENT

A făcut două accidente de mașină la distanță de câteva luni

În luna martie, Vica Blochina a provocat un accident rutier. La scurt timp după efectuarea unor analize de sănătate, ea a leșinat la volan. În încercarea de a trage pe dreapta, a lovit o altă mașină, căreia i-a rupt oglinda retrovizoare. La rândul ei, blondina a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Necazurile se țin lanț de vedetă și, în urmă cu câteva zile, mașina pe care o conducea a fost lovită de o basculantă. Șoferul autovehiculului uriaș nu a observat-o pe fosta balerină. Mai mult, bărbatul vorbea la telefon.

Vica Blochina nu a vrut să-i facă rău tânărului care a lovit-o și nu a depus plângere împotriva lui. E supărată, însă, că mașina ei, cumpărată cu un an în urmă, a avut din nou de suferit. Vedeta recunoaște că o doare sufletul să-și vadă așa automobilul, mai ales că timpul de livrare al pieselor care trebuie înlocuite este foarte mare.

„Deci, la mine e viață din filme de nebuni, pe cuvântul meu. Deci, mergeam și eu liniștită, mă duceam la birou și deodată s-a urcat pe mine basculanta. Și săracul șofer, probabil că nu m-a văzut, vorbea și la telefon. Mi-a distrus mașina. Am rezolvat această problemă amiabil. Era, până la urmă, un copil de 20 și ceva de ani la volan. Dacă mergeam la poliție i se lua carnetul.”, a povestit Vica.

ADVERTISEMENT