Life

Vica Blochina, pe bani grei la Survivor România. Ce spune despre noua provocare

Vica Blochina, sumă importantă la Survivor România 2023. De ce a ales fosta amantă a lui Victor Pițurcă această ofertă.
02.01.2023 | 16:43
Vica Blochina pe bani grei la Survivor Romania Ce spune despre noua provocare
Vica Blochina, una dintre cele mai sexy femei din România
ADVERTISEMENT

Blondina a ales să plece pe bani grei în competiția sportivă moderată de Daniel Pavel, la Pro TV. Ce spune despre noua provocare unde speră să stea cât mai mult posibil. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care a acceptat.

Vica Blochina, sumă importantă la Survivor România 2023. De ce a ales această ofertă

Vica Blochina face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023, unde a plecat datorită contractului pe care l-a semnat și implicit sumei de bani pe care o primește pentru a sta în jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

Fosta balerină a subliniat că vrea să se bucure din plin de această experiență pe care o vede ca pe o vacanță. În plus, blondina susține că perioada petrecută departe de casă este perfectă pentru o detoxifiere.

„Aş rămâne singură pe insulă cu Iftimoaie. Am mai fost, mă pot baza pe el. Cum am fost convinsă să merg la Survivor? Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox.

ADVERTISEMENT

Este pentru prima oară în viața mea în care mă stresez, după ce am semnat, pentru că îmi e frică de foarte multe lucruri”, a spus Vica Blochina în emisiunea La Măruță.

Vica Blochina, despre temerile de la Survivor România 2023

Vica Blochina a discutat deschis și despre temerile pe care le are legat de Survivor România. Una dintre fricile blondinei are legătură cu probele pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit și să aducă puncte echipei sale.

ADVERTISEMENT

Vopsitul, epilatul sau somnul în așternuturi pufoase și călduroase îi vor lipsi enorm vedetei, care a subliniat că vrea să plece din competiția cu mai puține kilograme. Fosta balerină vrea să slăbească 12 kilograme.

„Balaurii o să iasă, știu lucrul acesta. O să mă cunoască lumea, mă cunosc în situații critice, probabil cu balauri mai mari la un moment dat. Sper să mă mențin civilizată. 

ADVERTISEMENT

Știu ce se întâmplă când supraviețuiești, e greu”, a declarat Vica Blochina în show-ul prezentat de Cătălin Măruță, la Pro TV.

ADVERTISEMENT