Life

Vica Blochina, poză nud pe rețelele de socializare. Fanii au rămas fără cuvinte

Vica Blochina și-a șocat fanii de curând. Vedeta a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea complet dezbrăcată.
03.06.2023 | 22:42
Vica Blochina poza nud pe retelele de socializare Fanii au ramas fara cuvinte
Ce fotografie a publicat Vica Blochina. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Vica Blochina și-a lăsat fanii fără cuvinte. Îndrăgita vedetă a făcut publică pe rețelele de socializare o imagine în care apare fără haine și cu o siluetă de invidiat. Totul s-a întâmplat după ce i s-a cerut să dezvăluie o poză cu ea mai veche.

Imaginea nud cu care Vica Blochina și-a lăsat fanii fără cuvinte. Cum arăta goală la 25 de ani

”Ești superbă, dar niciodată nu am văzut o poză cu tine la 19/20/21 de ani”, este mesajul pe care l-a primit Vica Blochina din partea comunității sale online. Nu a stat mult pe gânduri și a postat la un ”Story” o fotografie nud, de pe când avea 25 de ani.

ADVERTISEMENT

La fel ca în prezent, și la 25 de ani Vica Blochina avea un corp bine sculptat, doar cu mai multe kilograme în minus. De altfel, imaginea pare că face dintr-un pictorial. ”Senzațională femeie”/ ”Superbă, splendidă”, sunt câteva dintre reacțiile admiratorilor.

vica blochina
Vica Blochina, poză nud de la 25 de ani. Sursa foto: Instastory Vica Blochina

 

Cum își întreține Vica Blochina silueta

Vica Blochina nu vrea ca anii să își pună amprenta asupra ei, mai ales că mai are doar trei ani până la schimbarea prefixului. Drept urmare, este atentă la ceea ce mănâncă, face mișcare, și mai trece pragul cabinetului medicului estetician. De curând, a trecut printr-o procedură de micșorare a stomacului.

ADVERTISEMENT

” (…) Recuperarea după plicatura gastrică necesită răbdare… sunt zile mai bune și zile mai puțin bune… nu am dureri de stomac, doar o mică jenă și mă doare capul. Îmi este puțin foame, beau doar lichide clare, 2 litri pe zi minim… medicamente prescrise nu sunt multe”, a transmis Vica Blochina pe Instagram.

Câte operații estetice are Vica Blochina. Unele le regretă

Vica Blochina este una dintre puținele vedete de la noi din țară care recunoaște faptul că a apelat la bisturiu pentru înfrumusețare. În cadrul unei emisiuni TV, fosta balerină a mărturisit că are trei operații estetice, iar pe una dintre ele nu ar mai face-o niciodată, din cauza durerii care a urmat.

ADVERTISEMENT

”Am făcut rinoplastie, fese, ridicare de sâni și cam atât. Trei, dar au fost dificile, grele. Pe unele dintre ele nu le-aș mai face. N-aș mai face transformare de grăsime în fese niciodată. Am fost într-un reality-show și aveam nevoie de conținut.

De nebună ce am fost, m-am dus să mă operez. Acum îmi pare rău. A fost foarte dureroasă intervenția, mi-a fost foarte rău. Niciodată nu aș mai repeta experiența”, a declarat Vica Blochina în emisiunea ”La Măruță”.

ADVERTISEMENT