Life

Vica Blochină, recompensă uriașă pentru pisicul pierdut. Ce sumă este dispusă să ofere blondina

Vica Blochina, răsplată majoră. Câți bani poate da vedeta pentru a-și găsi animalul de companie, un pisic pe nume Ricky.
23.11.2022 | 21:56
Vica Blochina recompensa uriasa pentru pisicul pierdut Ce suma este dispusa sa ofere blondina
Vica Blochina, răsplată majoră. Câți bani poate da pentru a-și găsi animalul de companie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Splash! Vedete la apă este gata să dea o recompensă uriașă pentru pisicul pierdut. Ce sumă este dispusă să ofere blondina pentru a-l avea din nou în casă pe animalul său de companie, în vârstă de 14 ani.

Vica Blochina, răsplată majoră. Câți bani poate da pentru a-și găsi animalul de companie

Vica Blochina este furioasă de când pisicul său, Ricky, a dispărut de acasă. Vedeta este disperată și vrea să dea o răsplată majoră celui care o ajută să-și găsească animalul de companie, care din păcate, nu are bănuț cu numele și numărul de telefon.

ADVERTISEMENT

Fosta balerină consideră cu tărie că felina a fost furată. Este o pisică sterilizată, deparazitată și care nu fuge după alte animale pentru că nu are niciun motiv, spune blondina, care are imagini cu acesta pe social media.

„Pisicul a plecat la ora 17 și ceva de acasă, la 17:30 era în curte și de la orele 18 nu mai era. Este un pisic blând, putea să îl ia oricine, pentru că el stătea la mângâiat.

ADVERTISEMENT

Suntem foarte supărați. Noi iubim foarte tare acest motan și de 11 ani este la noi. El stătea pe gard, pur și simplu, și cineva l-a luat.

El se cățăra prin copaci și din acest motiv, pentru a nu se spânzura, nu am pus bănuț din acela pe zgardă cu numele și numărul, să nu cumva să pățească ceva.

ADVERTISEMENT

A dispărut de pe data de 18. Am lipit afișe peste tot în zona Alba Iulia și în toată zona Unirii sunt afișe. Oferim recompensă 2.500 de lei”, a mărturisit Vica Blochina la Antena Stars.

Vica Blochina, căutări extinse pentru găsirea pisicului

Vica Blochina a realizat mai multe căutări extinse în ultimele zile pentru găsirea pisicului. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a distribuit numeroase mesaje și strigăte de ajutor pe rețelele de socializare și pe grupurile dedicate felinelor.

ADVERTISEMENT

Blondina susține că nu poate dormi noaptea pentru că Ricky este văzut ca un membru al familiei. În plus, vedeta a lipit afișe și a lăsat în mediul virtual două numere de telefon unde poate fi contactată la orice oră.

ADVERTISEMENT