Life

Vica Blochina, detalii neașteptate despre relația cu Victor Pițurcă: „Eu l-am înșelat foarte mult”

Vica Blochina a oferit detalii neașteptate despre relația cu Victor Pițurcă. Blondina a recunoscut că i-a fost infidelă fostului partener de mai multe ori.
14.12.2021 | 15:27
Vica Blochina detalii neasteptate despre relatia cu Victor Piturca Eu lam inselat foarte mult
ADVERTISEMENT

Vica Blochina a recunoscut că nu i-a fost întotdeauna fidelă lui Victor Pițurcă. Blondina a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, că l-a înșelat de mai multe ori pe fostul selecționer în cei 16 ani de relație.

Vedeta a oferit detalii mai puțin cunoscute despre relația controversată pe care a avut-o cu Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Cei doi au împreună un fiu, Edan Pițurcă, în vârstă de 14 ani. S-au cunoscut cu mult timp în urmă, atunci când Vica Blochina lucra ca balerină la Clubul Melody din Capitală.

Vica Blochina, despre relația cu Victor Pițurcă

Vica Blochina și Victor Pițurcă au format un cuplu timp de 16 ani. Deși știa că fostul selecționer era căsătorit și că nu și-ar fi lăsat soția, din povestea lor a rezultat și un fiu, Edan.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit, în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță, că l-a iubit foarte mult pe Victor Pițurcă. Cu toate acestea, l-a înșelat de mai multe ori pe parcursul relației.

Blondina spune că i-a fost infidelă lui Pițurcă din răzbunare întrucât știa că niciodată nu vor fi soț și soție.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu a spus cu cine l-a înșelat pe fostul ei amant. Bărbații respectivi erau „mult peste el” din mai multe puncte de vedere. Întotdeauna s-a întors la Victor Pițurcă.

„El are o putere, eu zic că este un om cu un dar de la Dumnezeu. El are o putere de a manipula și de a se impune. Este singurul om din viața mea care, dacă vrea să mă facă mică, el mă făcea mică.

ADVERTISEMENT

Nu exista. Eu pot să calc pe oricine pe cap, nu am rușine, dar dacă el voia să mă facă mică, mă făcea. Nu știu din ce motive. 

Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult, eu l-am înșelat pe el foarte mult.

Da, în toți anii ăștia, din răzbunare. Nu știu dacă el știa. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia, a fost o chestie de răzbunare a mea, cu mine.

Culmea a fost, toate persoanele cu care am avut relație în timpul în care am fost cu el, au fost mult peste el din toate punctele de vedere.

Nu pot să spun public cine erau persoanele respective, dar au fost mult peste, din punct de vedere social, ca bani, ca vârstă. Dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam.”, a declarat Vica Blochina în cadrul emisiunii „În oglindă”, pe canalul de YouTube theXclusive.

„Cred că asta a fost karma mea”

Vica Blochina este conștientă că viața ei ar fi putut fi cu totul alta dacă nu ar fi avut o relație cu fostul selecționer. Pe de altă parte, blondina crede că totul s-a întâmplat cu un motiv, și anume nașterea lui Edan.

În plus, vedeta le judeca pe femeile care au relații cu bărbați însurați și este convinsă că la ea a fost vorba de karma.

„Nu îmi place să mai vorbesc despre povestea asta pentru că mă răscolește foarte mult. Știu că această poveste mi-a deviat viața cumva. Puteam să să am o viață cu totul altfel.

Eu eram un alt om dacă nu îl cunoșteam pe el. Cred că ar fi fost foarte bine fără el. Cred că Dumnezeu a vrut să se nască acest copil între noi doi, pentru că eu consider că copiii vin când vrea Dumnezeu.

Cred că asta a fost karma mea, să fac un copil cu un bărbat însurat, care eu, până atunci, până să îl cunosc pe el, judecam pe toate prietenele mele care aveau relații cu bărbați însurați. Eu eram foarte frumoasă, foarte haioasă, foarte deșteaptă, aveam toate calitățile.”, a mai povestit Vica Blochina pentru sursa citată.

Vica Blochina este stabilită în România de peste 20 de ani. A devenit cunoscută în România pe fondul procesului de paternitate pe care i l-a intentat lui Pițurcă pentru recunoașterea fiului lor.

Judecătorii au decis, în 2012, că Victor Pițurcă este tatăl biologic al lui Edan. Antrenorul a fost obligat să-i plătească fostei amante o pensie alimentară de 39.000 de lei în fiecare lună.

ADVERTISEMENT