Life

Vica Blochina s-a accidentat grav la Splash! Vedete la apă. Urme de vânătăi pe corpul său

Vica Blochina s-a accidentat grav în timpul filmărilor pentru emisiunea Splash!Vedete la apă. Blondina s-a ales cu vânătăi și a avut nevoie de îngrijiri medicale.
14.07.2022 | 10:08
Cum s-a accidentat Vica Blochina la Splash! Vedete la apă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Momente de cumpănă pentru Vica Blochina. Blondina s-a accidentat grav în timpul filmărilor pentru Splash! Vedete la apă. A avut nevoie urgentă de intervenția medicilor.

Vica Blochina s-a accidentat la Splash! Vedete la apă. S-a ales cu vânătăi în zona pieptului

Vica Blochina a postat imagini pe contul său de Instagram, la scurt timp după incidentul care putea fi mult mai grav, având în vedere condițiile în care se desfășoară emisiunea. Vedeta are acum o vânătaie mare în zona pieptului.

ADVERTISEMENT

”Deci cam așa arată pieptul meu după competiția olimpică de la splash. Un proiect extrem de complex.

La început am crezut că splash este doar despre glam, distracție și că o să fie floare la ureche! Dumnezeule, a fost o competiție în adevăratul sens al cuvântului”, a mărturisit Vica Blochina într-un Instastory.

ADVERTISEMENT

Noul sezon Splash! Vedete la apă, de pe Antena 1, va fi difuzat în curând pe micile ecrane ale românilor. Între timp, au început filmările, implicit antrenamentele.

Nu se cunosc prea multe detalii despre noul sezon, staff-ul competiției fiind rezervat în a oferi informații amănunțite. Cert este că pe data de 7 iulie vedetele au început să sosească la Bacău, acolo unde are loc totul.

ADVERTISEMENT

Cine sunt concurenții de la noul sezon Splash! Vedete la apă

Nici lista de concurenți nu este prea cunoscută. Printre participanți se numără Bănel Nicoliță, Nick de la N&D, Nick Casciaro, câștigătorul X Factor, Ana Odagiu, Monica Odafiu și Irisha.

”Așteptarea a luat sfârșit ? Ne vedem la Splash! Vedete la apă în acest sezon. Pot să va zic doar ca: Am frică de înălțime.

ADVERTISEMENT

Nu stiu să înot. Efectiv nu stiu cum o sa mă descurc? Să-mi țineți pumnii, am mare nevoie de voi acum?♥️ Să înceapă nebuniaaaaaaaaaaa?”, a scris Irisha pe conturile sale de socializare.

În 2021, Splash!Vedete la apă a debutat în august. Nu este exclus să se întâmple astfel și în 2022. Cristi Pulhac a fost câștigătorul premiului de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT