Life

Vica Blochina și Victor Pițurcă, conflict de proporții. Antrenorul a luat o decizie radicală 

04.12.2020 | 11:32
Vica Blochina si Victor Piturca conflict de proportii Antrenorul a luat o decizie radicala
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă are parte de un conflict de proporții cu fosta sa amantă, Vica Blochina. Celebrul antrenor a luat o decizie radicală legată de femeia care i-a dăruit un copil și a hotărât să rupă complet legătura cu ea, ba chiar evită să-i pronunțe numele. 

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani și au adus pe lume un băiețel. Soția antrenorului la acceptat pe micuț și se înțelege de minune cu el, mai ales că acesta preferă să stea mai mult cu tatăl lui, relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Relația lor extraconjugală s-a terminat cu un mare scandal, iar antrenorul refuză să-i mai pronunțe numele, deși este mama băiețelului său.

Vica Blochina și Victor Pițurcă, conflict de proporții. Antrenorul a luat o decizie radicală

Vica Blochina și Victor Pițurcă au fost amanți timp de 16 ani, iar relația lor s-a terminat cu un scandal de proporții. Deși au împreună un băiețel, cei doi au rupt complet legătura, iar antrenorul nu mai vrea să-i pronunțe numele. În schimb, preferă să o numească „acea ființă” pe blondina cu care a fost împreună atâția ani.

ADVERTISEMENT

Micuțul petrece mult timp alături de tatăl său, lucru deloc deranjant pentru soția lui Pițurcă, care se înțelege foarte bine cu el. Nici Vica Blochina nu este împotriva acestui lucru, mai ales că are mai mult timp pentru ea.

Deși blondina a avut mai multe relații de când s-a despărțit de celebrul antrenor, încă nu a găsit un bărbat pe măsura așteptărilor și dorințelor ei. Nu este un secret pentru nimeni faptul că Vica Blochina și-a dorit mult timp după această ruptură ca Pițurcă să divorțeze și să o aleagă pe ea, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Pițurcă nu mai vrea să discute cu fosta amantă

Victor Pițurcă are o căsnicie de 30 de ani cu Maria și au doi copii împreună, o fată și un băiat. Cu toate că a avut o amantă atâta timp, soția l-a iertat și se comportă foarte frumos cu băiețelul rezultat din aventura extraconjugală. Se pare că antrenorul s-a simțit prost față de soție și a decis să nu-i mai pronunțe numele Vicăi.

Mai mult, Pițurcă nici nu mai vrea să vorbească în mod direct cu fosta amantă, nici măcar lucruri legate de copil. Acesta preferă să discute cu ea prin intermediari și îi plătește băiețelului pensia alimentară de 9.000 de euro, fără vreun leu în plus sau în minus.

ADVERTISEMENT

Declarațiile publice ale Vicăi legate de aventura lor l-au enervat pe antrenor. Acesta susține că Vica este cea care îl presa să se întâlnească și că nu-l lăsa niciodată în pace, chiar dacă Victor Pițurcă a avertizat-o de la bun început că nu-și va lăsa niciodată soția și cei doi copii pentru ea.

Vica Blochina a declarat că a făcut multe greșeli în trecut și consideră că neputința de a-și găsi un bărbat potrivit este rezultatul acțiunilor ei. Blondina susține că a făcut rău fără să aibă aceste intenții.

„Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau”, a mărturisit Vica Blochina cu mai mult timp în urmă.

ADVERTISEMENT