Sporturi

Vica Blochina, strigăt disperat pe internet: „Plâng încontinuu. Vă rog să mă ajutați”

04.06.2020 | 17:34
Vica Blochina, strigăt disperat pe internet: „Plâng încontinuu. Vă rog să mă ajutați”
Vica Blochina nu-și mai găsește motanul de 2 zile. Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Vica Blochina este tare necăjtă. Și-a pierdut pisica, iar acum le cere ajutorul bucureștenilor pentru a o găsi, oferind și o recompensă în acest sens.

Vica Blochina, în căutarea motanului Thomas. Oferă recompensă de 1.500 de euro

Fosta parteneră a lui Victor Pițurcă a postat un mesaj emoționant pe Instagram, unde a urcat și o fotografie cu animalul ei de companie la care ținte atât de mult.

Thomas, pisoiul ei, este de negăsit de ieri, iar vedeta a lipit fotografii cu acesta în tot cartierul. Necuvântătorul s-a făcut nevăzut undeva în zona Episcop Cherasie, piața Coșbuc, sectorul 4 al Capitalei.

ADVERTISEMENT

„Mi-am pierdut pisica, un suflet pe care îl iubesc foarte mult. A dispărut azi dimineață (n.r. miercuri) în zona Episcop Cherasie, Piața Coșbuc. Vă rog mult să mă ajutați să o găsesc. Dacă ați văzut-o sau găsit vă rog mult să-mi scrieți. Ofer recompensă”, a scris Vica Blochina pe Instagram.

„Nici pe camerele de supraveghere nu apare nimic. Vă rog din suflet să mă ajutați”

„De două zile plâng încontinuu. Nu știu ce să mai fac. L-am căutat peste tot. Am intrat și în apartamentele vecinilor, i-am contactat pe toți. Parcă a intrat în pământ. Nimeni nu știe nimic. Nici pe camerele de supraveghere nu apare nimic”, mai precizează Vica.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să-mi dau seama. Am luat toate variantele în calcul, dar el nu a sărit niciodată de la balcon, nu a ieșit din casă, nu știu cum a putut să dispară. Vă rog din suflet să mă ajutați să-l găsesc că nu mai am liniște, nici eu, dar nici Edan”, a mai scris blondina.

Vica a scris că oferă o recompensă de 1.500 de lei celui care îi aduce motanul înapoi. Fanii i-au spus să aibă grijă la telefoanele pe care le primește de acum înainte, căci mulți își vor bate joc și vor profita de naivitatea și disperarea ei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri