Life

Vica Blochina, obligată să își încheie mai repede vacanța de zeci de mii de euro din Thailanda: ”E panică totală”

Vica Blochina se bucură de săptămâni bune de o vacanță de lux în Thailanda, însă spune că acum este obligată să revină pe meleaguri românești mai repede decât și-ar fi dorit.  
11.01.2022 | 13:45
Vica Blochina obligata sa isi incheie mai repede vacanta de zeci de mii de euro din Thailanda E panica totala
ADVERTISEMENT

Vica Blochina a trecut peste noapte de la extaz la agonie. Vedeta se află pe plajele însorite din Thailanda de mai bine de o lună, de unde publică fel și fel de fotografii în mediul online, însă acum momentele de relaxare s-au terminat.

Vica Blochina, vacanță de lux în Thailanda

A plecat din România pentru a scăpa de vremea rece și pentru a se bucura de clipe de neuitat în compania prietenilor, iar acum se laudă cu amintiri cât pentru o viață.

ADVERTISEMENT

Peisajele mirifice ale zonei, animalele sălbatice pe care le-a întâlnit și stilul de viață de acolo, care presupune doar distracție, soare și relaxare o fac pe divă să vrea să mai repete această experiență.

”Sunt în Thailanda de aproape o lună. Nu este prima dată când vin în Thailanda, dar în Phuket mi-au plăcut maimuțele. Sunt foarte amuzante. Sunt multe insule superbe în jur”, a spus Vica Blochina la ”Teo Show”.

ADVERTISEMENT

Fosta balerină trăiește într-o vilă ce se închiriază cu 12.000 de euro pe noapte

Mai ales că a avut grijă ca timpul petrecut peste mări și țări să fie unul de calitate. Pentru că are prieteni peste tot, chiar și în Thailanda, Vica Blochina a dat lovitura. Trăiește într-o vilă imensă, în care cuvântul de bază este luxul și pentru care nu scoate niciun ban din buzunar.

Dacă ar face-o însă, blonda spune că locuința de vis, care dispune de foarte multe facilități, costă nici mai mult nici mai puțin de 12.000 de euro pe noapte.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cazare, costisitor este și transportul către destinația exotică, însă Vica nu se plânge pentru că a recuperat pe alte părți: masajul și mâncarea având prețuri accesibile.

”Avem în casă sală de fitness, spa, discotecă, teren de tenis, este cea mai frumoasă casă din Phuket. Casa este a prietenei mele, a construit (n.r. terenul de tenis) pentru fiul ei, joacă tenis de performanță. Casa asta o închiriază cu 12.000 de euro pe noapte, e foarte mare, are opt dormitoare. Aici nu este scump, masajele sunt foarte ieftine, trei ore pe zi fac masaj. Dar este foarte scump drumul”, a mărturisit vedeta.

ADVERTISEMENT

Pandemia o obligă pe Vica să renunțe la ultimele zile de vacanță

Mama copilului lui Victor Pițurcă mărturisește însă că, oricât de mult s-ar bucura de tot ce trăiește acolo, se gândește serios să revină cât de repede poate în România.

Planul Vicăi Blochina era acela de a-și încheia vacanța pe data de 20 ianuarie, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Îngrijorată fiind să nu rămână blocată în Thailanda, pentru că noul val de coronavirus a făcut ca numărul îmbolnăvirilor să crească și implict să se impună măsuri drastice, Vica mărturisește că face tot posibilul să își încheie mai devreme escapada de zeci de mii de euro.

”Noi am vrut să stăm până pe data de 20 ianuarie, dar e o nebunie aici cu COVID-ul, mi-e frică să nu se închidă Thailanda. O să încercăm să ne întoarcem un pic mai repede, e o panică totală aici. Toată lumea e panicată, mulți s-au îmbolnăvit după Revelion de COVID și s-au anulat multe zboruri. Așa că vrem să ne întoarcem mai repede acasă, să nu se întâmple ceva și să rămân până în vară aici”, a completat fosta amantă a lui Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT