ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Vica lui Piţurcă, dată afară din hotel! Află motivul

Vica Blochina a profitat din plin de minivacanţa de Rusalii şi de vremea frumoasă din weekend de la mare şi a dat o fugă pe litoral pentru a se bucura din plin de relaxarea pe care doar plaja şi...
Autor: Ionuţ Cataramă | 10.06.2014 | 09:25
Vica lui Piţurcă, dată afară din hotel! Află motivul

Vica Blochina a profitat din plin de minivacanţa de Rusalii şi de vremea frumoasă din weekend de la mare şi a dat o fugă pe litoral pentru a se bucura din plin de relaxarea pe care doar plaja şi valurile mării i se pot oferi. Cu toate acestea, fiind însoţită, Vica a avut mari probleme cu cazarea, masculul de lângă ea fiind prea… gălăgios.

ADVERTISEMENT

Nu se desparte niciun moment de el pentru că, spune ea, îl iubeşte prea mult. Aşa că, normal, atunci când merge la mare, nu concepe să se despartă de el. Cu toate acestea, Vica Blochina a fost pusă, în weekendul care tocmai s-a încheiat, într-o situaţie extrem de dificilă. Mai exact, fosta iubită a selecţionerului naţionalei României, a mers la Mamaia însoţită şi de simpaticul ei căţel, golăgiosul Joy, un yorkshire de doar 1,5 kilograme.

”Niciun hoteleier de pe litoral nu te primeşte cu câinele. De parcă ar putea deranja Joy al meu, un băieţel atât de mic şi de drăgălaş cum e el. Până la urmă, am fost nevoită să închiriez un apartament în Mamaia şi am stat liniştiţi. Oricum, suntem nedespărţiţi, aşa că nici nu m-am gândit să îl las acasă singur”, ne-a spus, în exclusivitate, Vica Blochina.

ADVERTISEMENT


În altă ordine de idei, în ciuda micilor probleme întâmpinate cu cazarea, frumoasa blondă s-a distrat de minune alături de fiul ei şi al lui Piţurcă, Edan, şi câţiva amici de-ai micuţului. S-au hârjonit toată ziua alături de copiii pe care îi avea în grijă, sub ochii aproape ieşiţi din orbite ai bărbaţilor din preajmă, formele ei perfecte fiind parcă şi mai bine puse în valoare de apa mării şi de nisipul plajei din Mamaia.

Sursa: spynews.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT