Vica are un NOU IUBIT! A fost antrenor la STEAUA!

Vica Blochina, fost amantă a lui Victor Piţurcă, alături de care are şi un băiat, Edan, a ajuns în braţele altui antrenor! Este vorba despre cel care i-a fost secund lui Dorinel Munteanu la...
06.09.2014 | 16:43
Vica are un NOU IUBIT A fost antrenor la STEAUA
ADVERTISEMENT

Vica Blochina, fost amantă a lui Victor Piţurcă, alături de care are şi un băiat, Edan, a ajuns în braţele altui antrenor! Este vorba despre cel care i-a fost secund lui Dorinel Munteanu la Steaua şi Dinamo, Yuksel Yesilova.

Pe o pagină al unui site de socializare ce aparţine unei firme la care turcul este acţionar a apărut o fotografie în care acesta se afişează alături de fosta balerină. Conform surselor FANATIK.RO, cei doi au început recent o idilă, iar Yesilova a copleşit-o deja pe focoasa blondă cu mai multe cadouri printre care un ceas Cartier, în valoare de aproximativ 12.000 de euro, dar şi o geantă Louis Vuitton de peste 3.000 de euro. Mai mult, se pare că Vica şi Yuksel au petrecut recent şi o mini vacanţă într-o staţiune luxoasă din Turcia.

ADVERTISEMENT

IMG-20140905-WA0006

Vica pare să aibă o atracţie deosebită pentru tehnicieni, însă, conform aceloraşi surse, Yesilova a început să se dezvolte şi în afaceri. Turcul, în prezent antrenor secund în prima ligă a Rusiei la Mordovia Saransk, şi-a deschis recent o firmă de cosmetice în ţara natală, care îi aduce un profit substanţial. Motiv pentru care acesta şi-a permis mai multe investiţii scumpe, precum un Porsche Panamera (foto) în valoare de 100.000 de euro şi un ceas Hublot Big Bang cu diamante, cotat la aproximativ 27.000 de euro!

IMG-20140906-WA0003

Vica Blochina, fostă balerină, s-a iubit timp de 14 ani cu Victor Piţurcă, iar în urma relaţiei dintre cei doi a rezultat un băieţel, Edan, pe care însă fostul selecţioner l-a recunoscut abia după testul de paternitate. Chiar dacă cei doi încă se mai judecă în ceea ce priveşte cuantumul pensiei alimentare pe care Piţi trebuie să o plătească, tehnicianul are o relaţie excelentă cu mezinul său.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!