Vica şi Piţurcă îl vor creşte împreună pe Edan!

Instanţa de judecată a luat "act de tranzacţia încheiată între părţi (...) şi va consfinţi învoiala acestora". Potrivit informaţiilor noastre, custodia asupra lui Edan Blochin, fiul Vicăi...
23.05.2014 | 08:38
Vica si Piturca il vor creste impreuna pe Edan

Instanţa de judecată a luat “act de tranzacţia încheiată între părţi (…) şi va consfinţi învoiala acestora”. Potrivit informaţiilor noastre, custodia asupra lui Edan Blochin, fiul Vicăi Blochina, şi a lui Victor Piţurcă, este comună. Selecţionerul îşi poate vizita copilul în primul şi cel de-al treilea weekend al lunii. În plus, Edan îşi va petrece vacanţa de vară cu ambii părinţi. Vacanţa va fi împărţită în jumătate, urmând ca Edan să stea o parte la Vica şi o parte la Piţurcă.

“Ne împăcăm pentru fiul nostru”

Împăcarea dintre Vica Blochina şi Victor Piţurcă era aşteptată de câteva săptămâni. De altfel, Vica a prevestit acest deznodământ. “Suntem pe cale să ne împăcăm pentru fiul nostru. Rămâne să negociem mai multe aspecte referitoare la custodia lui Aydan. Piţurcă vrea să-şi vadă băieţelul mai des decât a decis instanţa. După mine, dacă vrea poate să vină zilnic. Consider că dragostea părintească e mai importantă decât o pensie alimentară”, a spus fosta iubită a lui Victor Piţurcă într-o emisiune televizată în urmă cu doar câteva săptămâni. Potrivit informaţiilor noastre, cel care ar fi făcut primul pas a fost selecţionerul naţionalei. E drept, nici procesele pe care le are cu Vica nu mergeau prea bine.

Nu s-au înţeles cu privire la pensia alimentară

Unul dintre punctele pe care înţelegerea semnată între cei doi nu le-a atins este cel al pensiei alimentare. Vica şi selecţionerul nu au putut ajunge la niciun rezultat şi se vor judeca în continuare. Până acum, Piţurcă s-a ales cu o pensie alimentară de 12.000 de lei pe lună şi cu nişte restanţe care, potrivit Vicăi, depăşesc 100.000 de euro. Mai mult, raportul ADN este clar: Edan este fiul selecţionerului.

Sursa: spynews.ro