News

Vicepremierul Belgiei s-a făcut de râs încercând să-și pună masca de protecție. Imaginile au devenit virale. Video

03.05.2020 | 12:00
Vicepremierul Belgiei sa facut de ras incercand sasi puna masca de protectie Imaginile au devenit virale Video
ADVERTISEMENT

Vicepremierul Belgiei, Koen Geens, s-a făcut de râs în fața presei în momentul în care a încercat să-și pună masca de protecție. Imaginile au devenit rapid virale în mediile virtuale și nu numai.

Vicepremierul Belgiei s-a făcut de râs încercând să-și pună masca de protecție. Imaginile au devenit virale

Un moment amuzant, cu premierul Belgiei, Koen Geens în prim-plan, a avut loc în acest weekend. Acesta a întâmpinat probleme serioase în momentul în care a încercat să se protejeze punându-și deja clasica mască de protecție contra coronavirus.

ADVERTISEMENT

Recent, în timpul unei deplasări de lucru din provincia Brabant, vicepremierul Belgiei a întâmpinat dificultăți în momentul în care a fost nevoit să-și pună masca, potrivit Le Soir.

“Am impresia că urechile mele sunt prea mari” a comentat incidentul ministrul, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Înainte de toate, imaginile au stârnit amuzamentul celor din mediul online. Apoi, cum era normal, au existat și comentarii critice din partea opozanților politici.

”Iată-l pe Koen Geens, ministrul nostru de Justiție și vicepremier. Lucrurile sunt în regulă cu asemenea oameni. Nu trebuie să ne mai facem griji în pandemie”, a scris un internaut.

ADVERTISEMENT

Cuvinte dure din zona politică

Din zona rivalilor politici, bietul Koen Geens a primit o serie de critici dure. Nu putea fi ratat acest moment hilar, iar mai mulți politicieni din opoziție ai Belgiei au profitat de incident și au criticat modul în care Guvernul Belgiei a gestionat criza creată de pandemia de coronavirus.

“Acesta este modul în care Belgia gestionează criza de coronavirus”, a scris, pe Twitter, Tom Van Grieken, președintele partidului de extremă dreapta Vlaams Belang.

ADVERTISEMENT

Vicepremierul Belgiei a avut și ”aliați”. Scriitoarea J. K. Rwoling i-a luat apărarea oficialului, mărturisind că și ea ar fi la fel de stângace dacă ar fi filmată într-o astfel de situație.

”Nu pot să mă amuz de acest om. Și eu, dacă aș fi pusă în această situație, aș fi la fel de stângace. Nu mai dați în el”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT