Fotbal intern

Vicepreședintele CSA Steaua, Cristian Cîrlan, a murit la 47 de ani

20.01.2020 | 11:42
Vicepresedintele CSA Steaua Cristian Cirlan a murit la 47 de ani
ADVERTISEMENT

Vicepreședintele CSA Steaua, Cristian Cîrlan, a murit luni la vârsta de 47 de ani.

Vicepreședintele CSA Steaua, Cristian Cîrlan, a murit la 47 de ani

Conform gsp.ro, vicepreședintele CSA Steaua, Cristian Cîrlan, suferea de mai mult timp de o boală gravă și a murit în această dimineață la vârsta de 47 de ani.

Cristian Cîrlan a fost președinte al secției de hochei, a condus biroul de presă al ”roș-albaștrilor” și s-a ocupat și de secția de marketing.

ADVERTISEMENT

Cîrlan, aproape de deveni comandant al CSA Steaua

Cristian Cîrlan a fost vicepreședinte al Federației Române de Hochei, dar și consilier al președintelui Comitelui Olimpic și Sportiv Român.

În 2019, numele său a apărut pe lista pretendenților pentru funcția de comandat al CSA Steaua.

Modernizări în complexul din Ghencea

CSA Steaua a venit cu o veste bună pentru suporteri la început de an și a anunțat că s-a încheiat renovarea la terenul numărul 5 al complexului Ghencea.

ADVERTISEMENT

Lucrări de modernizare au avut loc și la terenul de antrenament numărul 4 din Complexul din Ghencea, care are gazon artificial. A fost schimbată suprafața de joc și au fost refăcute sistemele de drenaj și pantele de scurgere a apelor. A fost montată instalația de nocturnă și au fost refăcute împrejmuirile metalice.

CSA Steaua se reunește pe 14 ianuarie

Jucătorii echipei CSA Steaua se vor reuni marți, 14 ianuarie 2020, urmând ca a doua zi să efectueze vizita medicală. În perioada de pregătire, steliștii vor juca mai multe meciuri amicale. După 16 etape disputate în  Liga 4, Steaua se află pe primul loc al clasamentului, cu maximum de puncte 48.

ADVERTISEMENT

Lucrările de modernizare din cadrul Complexului Ghenchea ar fi costat peste 330.000 de euro, iar conducătorii CSA Steaua se gândesc să folosească terenul 5 și în eventualitatea promovării în Liga 3. Asta deși,  stadionul principal din Ghencea este foarte aproape de finalizare.

Tags: