News

Vicepreședintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție, despre accidentul lui Răzvan Ciobanu: “Sunt elemente care duc la omor”

03.05.2019 | 08:21
Vicepresedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie despre accidentul lui Razvan Ciobanu Sunt elemente care duc la omor

Noi detalii șocante în ipoteza crimei în care și-a găsit sfârșitul Răzvan Ciobanu. Vicepreședintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție a vorbit despre indiciile apărte care întăresc ideea unui omor în cazul creatorului de modă. Celebrul designer a fost condus ieri pe ultimul drum.

Răzvan Ciobanu a fost omorât? Poliția indică detaliile șocante

Marius Burlacu, vicepreședintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție a vorbit despre ipoteza unei crime în cazul morții celebrului designer. Acesta afirmă faptul că în cazul unui accident normal rutier cadavrul nu avea cum să ajungă în poziția în care Răzvan Ciobanu a fost găsit. În plus, Burlacu crede că la un astfel de impact, airbag-urile ar fi trebuit să pline de sânge, lucru care nu s-a întâmplat.

“Sunt elemente care duc la omor. În primul rând ar fi teoria unei infracțiuni de omor. Mașina a mers în linie dreaptă și ar fi deviat când a găsit o groapă. Acest autoturism și-ar fi schimbat direcția de mers la orice formă de relief. S-a mai spus că ar fi primit un mesaj de la o persoană și s-ar fi dezorientat, dar în acest caz nu avea cum să facă accident. În plus, nu avea cum cadavrul să stea în acea poziție pentru că corpul ar fi fost aruncat în față în urma impactului și nu în spate, iar pe airbeg-uri trebuia să fie urme de sânge. Este posibil că cineva să fi intervenit”, a spus Marian Burlacu, potrivit “Acces Direct”.

Răzvan Ciobanu ar fi fost omorât? Detaliile polițiștilor care nu ocolesc varianta unei crime
Răzvan Ciobanu ar fi fost omorât? Detaliile polițiștilor care nu ocolesc varianta unei crime

Răzvan ciobanu, moarte suspectă

Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier violent pe data de 29 aprilie, în a doua zi de Paște. Tragicul eveniment s-a petrecut la intrarea în localitatea Săcele din județul Constanța, pe un drum vechi către Tulcea. Trupul neînsuflețit al creatrului de modă a fost găsit de către un localnic în jurul orelor 07:15, arătau primele informații.

„În data de 29.04.2019, în jurul orelor 07.15 am fost sesizați de producerea unui accident mortal. Un bărbat, de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci. A rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto”, transmite IPJ Constanța.