News

Viceprimarul PSD din Adjud, sărut pe gură cu un membru al unei găști violente din Adjud

07.09.2020 | 08:28
Viceprimarul PSD din Adjud sarut pe gura cu un membru al unei gasti violente din Adjud
ADVERTISEMENT

Viceprimarul PSD din Adjud a fost surprins în timp ce se săruta pe gură cu un membru al unei găști violente din Adjud. Leonardo Claudiu Cristea, omul PSD-ului în localitate a fost filmat, la o petrecere ce a avut loc în sala de evenimente deținută chiar de familia sa.

Lucrurile au luat o întorsătură destul de ciudată atunci când acesta s-a sărutat pe gură cu un membru al găștii Banghici, autointitulată “Spaima Adjudului”.

ADVERTISEMENT

Culmea, în urmă cu doi ani de zile, unul dintre membri a fost condamnat la închisoare pentru ultraj, victime fiind doi polițiști.

Sărut pe gură între un viceprimar PSD și un interlop din Adjud

Viceprimarul a sărit ca ars și spune că imaginile sunt de acum 2-3 ani. Cristea susține că acestea au fost scoase de PNL de la sertar pentru a-i strica imaginea.

ADVERTISEMENT

Discutăm despre un clip scurt, un clip de numai câteva secunde, în care politicianul Leonardo Claudiu Cristea se pupă pe gură cu un membru al unei găști de infractori din oraș.

Bogdan Alexe, poreclit de „frații lui” Bobo și care alături de alte rude ori prieteni din oraș sunt cunoscuți sub numele de “Banghici”.

ADVERTISEMENT

De remarcat că în clip, politicianul dansează alături de două persoane, dintre care una este Bobo Banghici. Ultimul se sărută pe gură cu al treilea personaj, apoi îl pupă pe buze și pe viceprimar.

Culmea sau nu, dar pe fundal rulează melodia “Brucia la Terra”, cunoscută la nivel mondial din coloana sonoră a filmului “Nașul”.

ADVERTISEMENT

De altfel, Bobo apare în nenumărate poze cu Decebal Bujor, zis tot Banghici, bărbatul care, în 2018, a fost condamnat la un an și 4 luni de închisoare de magistrații Judecătoriei Adjud pentru ultraj. Victimele de atunci au fost polițiști din județ.

ADVERTISEMENT

Aproape incredibil, dar adevărat Decebal Bujor și-a ispășit cele 120 de ore de muncă în folosul comunității chiar la primăria unde lucrează Cristea.

„Unu la mână, nu este interlop, erau la un eveniment. Acei băieți nu au nici măcar un dosar, ei muncesc în Anglia. Ei nu au avut vreodată o amendă, din câte știu. Am fost colegi în școala generală, îi cunosc de când eram copii. În ultimii ani, nu am mai păstrat legătura.

Aveau ei o petrecere într-un salon de evenimente la mine în locație și dimineața m-au luat la dans și pe mine, nici măcar nu am fost invitat la această petrecere, dar eram acolo deoarece era localul meu. A fost făcut live atunci și acel live a fost salvat, luată doar această frântură și păstrată

E o chestie politică, din punctul meu de vedere, în spatele acestor lucruri stă organizația PNL Adjud. Mă așteptam să apară, pentru că au mai circulat acele imagini și în trecut, nu este o noutate. Imaginile sunt de acum vreo 2-3 ani. Le-au ținut intenționat până acum și au spus că scot asul din mânecă cu aceste filmări”, a explicat Leonardo Cristea pentru libertatea.ro. VEZI MOMENTUL SĂRUTULUI AICI