Life

Viciile lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România: „Nu vreau să scap de ele”

Daniel Pavel a dezvăluit lucruri mai puțin știute despre el. Care este cel mai mare viciu și care a fost cea mai spectaculoasă revenire din viața sa.
25.01.2023 | 11:02
Viciile lui Daniel Pavel prezentatorul Survivor Romania Nu vreau sa scap de ele
Daniel Pavel și-a dezvăluit secretele. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, a dezvăluit care este cel mai mare viciu al său, la care nu vrea să renunțe, dar și care a fost momentul care i-a schimbat viața.

Care sunt viciile la care Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România nu vrea să renunțe

Direct din jungla dominicană, acolo unde filmează pentru Survivor România 2023, Daniel Pavel a acceptat să răspundă întrebărilor lui Shurubel, rubrică din emisiunea Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul concursului de supraviețuire a fost complet sincer și nu s-a ferit să recunoască că are și el vicii și ispite care-i mai încurcă uneori rutina.

„Nu, nu am de gând să scap de ele. Pentru că viciile, ispitele au legătură cu ceva ce în America Latină e la mare căutare. Arborele de cacao, care ne dă ciocolata.

ADVERTISEMENT

Deci, ciocolata este marele mei viciu. În toate declinările ei strică orice tip de disciplină și de rutină, dar e foarte bună, atât ca energizant, cât și ca deliciu”, a dezvăluit prezentatorul de la Survivor România.

Daniel Pavel, cea mai spectaculoasă revenire: „Am căzut în picioare”

La Survivor, Daniel Pavel a fost martorul a numeroase căderi șocante, dar și reveniri spectaculoase, însă și viața sa a fost, uneori, o cursă cu obstacole.

ADVERTISEMENT

În plan sentimental, a trecut prin multe situații dificile, s-a despărțit de Anca, mama copilului său, apoi de Marina, logodnica lui cu care se iubea de 7 ani, ca la scurt timp să o cunoască pe Ana Maria Pop, de care se declară complet îndrăgostit și cu care trăiește o poveste de iubire ca în filme.

„În dragoste poate că a fost revenirea cea mai spectaculoasă și am căzut realmente în picioare. Am căzut pe o nouă situație. Cred cu tărie că revenirile spectaculoase sunt cele care te ajută să crești”, a mărturisit Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

De ce refuză Danie Pavel să recunoască când nu se simte bine

Dacă dragostea nu se teme să și-o exprime, Daniel Pavel a dezvăluit că nu se plânge niciodată când se simte rău și nici nu stă în pat, nici măcar când e „răcit cobză”.

„Nu stau în pat. N-o să mă vezi în pat răcit. Poate că mă plâng și eu, nu-mi dau seama, dar clar funcționez pe două picioare și respect acel principiu: nu spun niciodată că mă simt rău sau să vorbesc rău despre mine, corpul știe diferența”, a spus vedeta Pro TV.

De asemenea, Daniel Pavel a vorbit și despre omul pe care îl admiră cel mai mult și pe care este mândru că l-a întâlnit: un călugăr de la Muntele Athos.

„Am întâlnit acolo un călugăr care era ofițer de stat major grec. Eu îl consider unul din ultimii sfinți care provin din zona sfinților militari și acel om m-a impresionat tocmai pentru faptul că fusese în teatre de operațiuni și că acum vorbea de un alt tip de luptă, de lupta dintre bine și rău, așa cum le vedea el dintre Rai și Iad”, a încheiat Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT
Tags: