Life

Viciul care i-a distrus viața lui Alin Oprea: „După beții, ajungea la spital. Soția îl căra în spate”

17.08.2020 | 13:06
Viciul care ia distrus viata lui Alin Oprea Dupa betii ajungea la spital Sotia il cara in spate
Alin Oprea, alături de soția lui, Larisa, pe vremea când formau un cuplu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alin Oprea nu se află în cea mai bună perioadă a vieții lui, iar asta pentru că este în plin scandal cu Larisa, fosta soție, dar și cu cei doi copii pe care îi au împreună.

Cei doi s-au întâlnit la notar, însă artistul a mutat divorțul în Instanță, unde vrea să o lase pe fosta nevastă fără numele de familie.

ADVERTISEMENT

Acum, în plin proces de divorț, prietenii s-au împărțit în două tabere, iar dezvăluirile despre cântăreț nu-l avantajează deloc, ba chiar întăresc spusele fostului coleg de trupă, Tavi Colen.

Alin Oprea, desființat: „După beții, ajungea la spital. Soția îl căra în spate”

Artistul este în plin proces de divorț, nu mai vorbește cu familia sa, iar asta după ce soția a cerut să se despartă de el, după ce a aflat că are o amantă de doi ani. Alin Oprea de la Talisman ajungea la spital, după ce consuma cantități considerabile de alcool, asta spun prietenii artistului, care fac dezvăluiri uluitoare din viața sa. Foștii soți se despart după 23 de ani de mariaj.

ADVERTISEMENT

„ Au fost ani buni în care Larisa efectiv l-a cărat în spate pe Alin. El are probleme mari cu alcoolul şi bea până vomita, nu mai ştia de el. Seara se întâmpla să bea, iar soţia lui nu îl putea opri. După astfel de beţii, ajungeau la spital, ea a fost cu el şi la un centru, a luptat mult ca el să se lase de băutură. După ce se trezea promitea că nu mai bea, dar nu trecea mult timp şi o lua de la capăt. Copiii au fost afectaţi de treaba asta, dar au fost alături de mama lor. La un moment dat, Larisa i-a spus lui Alin că dacă va mai bea, îl părăseşte. Prin 2010 i-a spus că va divorţa de el, dar nu a făcut-o. A ținut prea mult la el. Toţi anii ăştia a ascuns problemele, doar familia şi câţiva prieteni la care apela ştiau prin ce probleme trece Alin.”, au menționat prietenii lui Alin Oprea, pentru click.ro.

Alin și Larisa Oprea s-au întâlnit, în urmă cu o săptămână, în fața notarului, unde bruneta a apărut alături de cei doi copii pe care îi au împreună. Din păcate, cei doi nu au divorțat, iar asta pentru că artistul a mutat divorțul în instanță, unde vrea să se judece pentru ca soția să nu-i poarte numele în continuare.

ADVERTISEMENT

„ Nu am putut divorţa. Nu îmi dă voie să port în continuare numele lui. Ne vom vedea la tribunal. Nu e deloc uşor. Sunt multe de spus, sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâţia ani. Am asistat la o piesă de teatru şi nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viaţă. Păcat. Mi-e ruşine doar de copiii noştri. Să faci aşa ceva la vârsta asta…”, a declarat Larisa pentru click!.

Trecut cu antecedente

Alin Oprea are o relație cu o brunetă misterioasă de doi ani, iar de câțiva ani soția, Larisa, locuiește în Londra, unde cei doi copii sunt la studii. Distanța și lipsa comunicării i-au făcut pe cei doi să răcească relația de cuplu și să ajungă în punctul divorțului.

ADVERTISEMENT

Artistul a devenit cunoscut după ce a făcut parte din trupa Talisman, care a făcut furori în România cu piesele Numai una sau Atât de singur. Tavi Colen a părăsit band-ul după ce și-a acuzat colegul de beții crunte. „ Au fost mai multe motive pentru care am părăsit trupa, unul dintre ele fiind acela că Alin bea până cade sub masă, pentru că aşa e el, beţiv. Există martori în acest sens”, a spus el, la un moment dat.

ADVERTISEMENT