News

Victima unui viol din București, mărturie despre interogatoriul polițiștilor. Ce au întrebat-o

07.08.2019 | 16:49
Victima unui viol din Bucuresti marturie despre interogatoriul politistilor Ce au intrebato
O femeie de 34 de ani din București a fost violată, dar polițiștii au umilit-o când a mers să depună plângere. Sursa foto: antena3.ro

O femeie din București a fost victima unui viol și a povestit presei episodul traumatizant după ce polițiștii nu au luat-o în calcul și chiar i-au râs în față. Femeia agresată sexual a cerut ordin de protecție pentru că îi era frică pentru viața sa și a copilului ei de 2 ani.

Mărturia șocantă a unei femei agresată sexual. Ce i-au spus polițiștii

O femeie în vârstă de 34 de ani a fost agresată sexual de un bărbat pe care l-a cunoscut pe o aplicație de întâlniri. Femeia din București, divorțată de 2 luni și mama unui copil de 2 ani a povestit pentru o publicație ce a pățit când s-a dus la poliție să depună plângere împotriva bărbatului care a agresat-o sexual. Femeia a povestit că a fost violată într-o noapte de sâmbătă și a fost plimbată de polițiști de la spital la INML.

„În momentul ăla, n-am mai știut de mine. N-am știut să reacționez. Doar știam că o să mai facă asta și altor oameni. L-am rugat să se oprească, nu s-a oprit, deși a văzut că mi-e frică de el”, a povestit victima violului, potrivit newsweek.ro. După ce a fost violată femeia a mers la cea mai apropiată secție de poliție, iar polițiștii de la Secția 14 au dus-o la Spitalul Universitar din București unde nu i s-a prelevat nicio probă,deși femeia sângera. Ulterior, femeia a fost trimisă la Institutul de Medicină Legală.

„Eu sângeram, aveam nevoie de îngrijiri medicale, așa că m-au dus la Universitar. Acolo, m-au lăsat să stau două ore pe targă,  mi-au făcut niște investigații, dar n-am intrat la ginecologie, unde ar fi trebuit să intru. Când am intrat, după două ore, mi s-a spus că trebuie să mergem la IML, că «noi aici nu avem ce să-ți facem». Poliția m-a dus la IML, acolo am dat peste un doctor care a fost ok, singurul cu care am interacționat bine, care a avut empatie”, a povestit victima.

O femeie din București a fost victima unei agresiuni sexuale, dar polițiștii de la secția 14 au umilit-o
O femeie din București a fost umilită de polițiștii de la secția 14 și a fost plimbată de la spital la INML după ce a declarat că a fost victima unei agresiuni sexuale. Sursa foto: adevarul.ro

Polițiștii de la secția 14 au luat-o în râs pe femeia agresată sexual

După ce a plecat de la INML femeia s-a întors la secția de poliție unde oamenii legii au pus-o la zid și i-au spus să se gândească la ce urmează să facă, că îi va distruge viața celui care a violat-o. Se pare că patru dintre cei cinci polițiști aflați la secția 14 au avut această părere. „Ești sigură că vrei să … că știi ce o să i se întâmple omului ăstuia? Că o să îi distrugi viața?”, a povestit femeia de 34 de ani.

Femeia a fost ținută pe scărilor secției de poliției fiind umilită de oamenii legii care ar fi trebuit să o ajute. Victima violului a cerut ordin de protecție provizoriu pentru că îi era teamă pentru viața sa și a copilului de doi ani. Agresorul știa unde locuiește femeia și îi era frică ca acesta să nu vină la ea acasă, dar polițiștii i-au râs în nas spunând-i că este cuvântul lui împotriva cuvântului ei.

„Le-am zis de ordin de protecție, că am un copil mic acasă și mi-e frică, el știe unde stau și … vorbeam asta cu doi polițiști care erau pe scară, da? În fața secției de poliție. Mi-au zis că nu mai au nevoie de amprentele mele, că și așa m-aș fi murdărit, de parcă îmi păsa că mă murdăresc pe mâini. Când stăteam pe scară cu ei, efectiv pe unul îl bufnea râsul, când îi spuneam de ordinul de protecție, că nu mă simt în siguranță, și mi-a spus că: și așa v-am citit dosarul și nu aveți nici o șansă”, a mai povestit femeia.

Femeia a apelat la presă că îi este teamă că polițiștii nu vor face nimic în cazul ei. Reprezentanții spitalului Universitar de Urgență București și Secției 14 de Poliție nu au prezentat niciun punct de vedere privind modul în care au gestionat cazul femeii.

 

 

 

 

Tags: