Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Angelescu a vorbit despre suma pentru care va pleca Albion Rrahmani de la Rapid. De câte milioane e vorba!

Victor Angelescu a vorbit despre suma pentru care se va face transferul lui Albion Rrahmani de la Rapid București în perioada de mercato.
29.05.2024 | 00:44
Victor Angelescu a vorbit despre suma pentru care va pleca Albion Rrahmani de la Rapid De cate milioane e vorba
Victor Angelescu a vorbit despre suma pentru care va pleca Albion Rrahmani de la Rapid. Despre câte milioane e vorba!. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Un singur sezon în SuperLiga la Rapid București l-a propulsat pe Albion Rrahmani în radarul cluburilor de top din Europa. Victor Angelescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre suma de transfer pentru care giuleștenii sunt dispuși să se despartă de internaționalul kosovar.

Victor Angelescu a vorbit despre suma pentru care va pleca Albion Rrahmani de la Rapid. Despre câte milioane e vorba!

A început lupta pentru transferul lui Albion Rrahmani de la Rapid București, după un an excelent în Giulești. Atacantul din Kosovo este dorit de cluburi de top din campionate puternice din Europa, iar Neil Lennon ar putea să rămână fără cel mai important fotbalist înainte de startul noului sezon.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a dezvăluit că atacantul are șanse mari să plece din Giulești. Emisiunea poate să fie urmărită live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Horia Ivanovici a dezvăluit că giuleștenii ar fi dispuși să se despartă de Albion Rrahmani pentru opt milioane de euro. Acționarul celor de la Rapid București a mărturisit că vârful din Giulești nu va pleca pentru o sumă mică în străinătate.

ADVERTISEMENT

„Sunt șanse de 75% să plece Rrahmani. Nu pot să comentez sume, nu ar fi corect față de celelalte echipe. Nu o să îl dăm pe o sumă mică. Opt milioane de euro este o sumă foarte bună pentru fotbalul românesc, dar nu aș vrea să spun care sunt cerințele noastre.

Suntem în negocieri, vom vedea. Sunt mai multe echipe interesate, abia acum încep negocierile cu adevărat. O să vedem unde va pleca și dacă va pleca. Sunt mai multe echipe interesate. Nu o să îl dăm pentru o sumă mică, în niciun caz”, a spus Rrahmani.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, despre Albion Rrahmani: „E viața mea, mâine l-aș lua”

Marius Șumudică a analizat un posibil transfer al lui Albion Rrahmani în Bundesliga la FANATIK SUPERLIGA. Antrenorul român a recunoscut că atacantul kosovar l-a dat pe spate cu evoluțiile din SuperLiga.

„În Germania joci foarte greu. Cred că se pretează pe Spania, joacă și în Turcia, dar la primele trei e greu. Joacă dacă prinde un Basaksehir, Adana la ce am văzut și cunosc. L-au cumpărat cu 800.000 și l-au dus la vreo trei milioane în momentul de față, dar depinde.

ADVERTISEMENT

Aici sunt mai mulți factori, el are rezultate la echipa de club, dar trebuie să se impună la echipa națională, la fel și pentru Drăguș. Când te implici la echipa națională poți să explodezi, poate să sară de cinci, șase milioane dacă are rezultate și marchează la echipa națională.

Eu de la Thereau nu am mai văzut așa vârf în campionatul României, complet. Are 1 la 1, calitate, câștigă dueluri aeriene, lovitură de cap, picior stâng, picior drept, viteză, stăpânire de sine la penalty-uri. Ce îți mai trebuie la un atacant. E viața mea, mâine l-aș lua. Mă chinui greu să găsesc un vârf de atac”, a declarat Șumi.

“RRAHMANI, 75% E PLECAT!” TRANSFERURILE la Rapid ANUNTATE de Victor Angelescu si Robert Nita

ADVERTISEMENT