Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Săpunaru și-a prelungit contractul cu Rapid! Decizia a fost anunțată la Fanatik SuperLiga încă din luna martie. Update exclusiv

Cristian Săpunaru și-a prelungit contractul cu Rapid pentru încă un sezon. Victor Angelescu a vorbit despre situația căpitanului „giuleștenilor” la FANATIK SUPERLIGA.
05.05.2023 | 16:18
Cristi Sapunaru sia prelungit contractul cu Rapid Decizia a fost anuntata la Fanatik SuperLiga inca din luna martie Update exclusiv
Cristi Săpunaru și-a prelungit contractul cu Rapid. Foto: Facebook - @FC Rapid 1923
ADVERTISEMENT
05-05-2023
13:26

Cristian Săpunaru și-a prelungit contractul cu Rapid

Victor Angelescu a anunțat încă din luna martie la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Săpunaru își va prelungi contractul cu Rapid. În cursul zilei de vineri, printr-un comunicat de presă, clubul „alb-vișiniu” a dezvăluit că fundașul și-a prelungit pentru încă un sezon contractul cu Rapid. 

În vârstă de 39 de ani, Cristian Săpunaru este jucătorul cu cele mai multe meciuri în tricoul Rapidului, 139 în care a reușit să înscrie de 14 ori. „Sunt foarte fericit că voi mai juca încă un an în tricoul Rapidului, clubul pe care îl iubesc, și mai ales în fața celor mai frumoși suporteri din România.

Sper ca împreună să ducem Rapidul în fruntea fotbalului românesc, acolo unde îi este locul”, a fost mesajul transmis de Cristian Săpunaru după ce și-a prelungit contractul cu Rapid. În actuala stagiune, Cristi Săpunaru a adunat 37 de meciuri pentru Rapid, reușind să marcheze de trei ori și să ofere două pase decisive. 

„Săpunaru are contract pe viață cu Rapidul, așa că nu va fi o problemă. Ce știm sigur e că o să continue și la anul. Are contract până în vară și vom prelungi pe încă un an. Este 100%, dar vă repet: Săpunaru va rămâne la Rapid cât timp își dorește el. Are un loc în clubul ăsta nu numai ca jucător”, declara Victor Angelescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

Rapid e pe locul cinci în SuperLiga, iar conducerea clubului e nemulțumită de rezultatul cu CFR Cluj și consideră că „alb-vișiniii” meritau să se impună. Victor Angelescu are însă o veste bună pentru suporterii Rapidului, așa cum a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Victor Angelescu, contract pe viață la Rapid pentru Cristi Săpunaru: „Vom prelungi pe încă un an”

Victor Angelescu a vorbit despre situația căpitanului din Giulești: „Săpunaru are contract pe viață cu Rapidul, așa că nu va fi o problemă. Ce știm sigur e că o să continue și la anul. Are contract până în vară și vom prelungi pe încă un an”.

ADVERTISEMENT

Chiar și în cazul în care va decide să își pună ghetele în cui, rapidistul are șanse mari să rămâne la echipă: „Este 100%, dar vă repet: Săpunaru va rămâne la Rapid cât timp își dorește el. Are un loc în clubul ăsta nu numai ca jucător”. 

VIDEO MAI JOS: 

Victor Angelescu a explicat ce așteptări are de la ultimele nouă meciuri: „Obiectivul nostru declarat e acela de a prinde un loc în cupele europene. Cu o victorie ne-am fi apropiat foarte mult de acel loc. Acesta este un obiectiv realizabil al Rapidului. Nu putem să vorbim doar de play-off sau de titlu, pentru că sunt două extreme”. 

ADVERTISEMENT

În ciuda ezitărilor sale, Angelescu nu îl condamnă pe Horațiu Moldovan: „Da, greșeala de la Farul e clară și a recunoscut-o și el. În acest meci greșește poate parțial la primul gol, pentru că a ieșit și l-a agățat pe Janga, dar în rest a avut și parade. Sincer nu putem să vorbim de Horațiu Moldovan. Ne-a scos de atât de multe ori, încât își permite să mai greșească din când în când”, a declarat rapidistul, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Pe cine vede patronul Rapidului favorită la titlu. Ce spune de meciul cu Farul

Victor Angelescu e de părere că două echipe sunt favorite la titlu în SuperLiga: „Nu cred că s-a schimbat mare lucru după prima etapă. Cred că Farul, CFR și probabil FCSB au cele mai mari șanse. Farul și CFR Cluj în primul rând. Și FCSB cred că poate să se implice. Vom vedea, a trecut abia o etapă”.

ADVERTISEMENT

Meciul excelent din Gruia va fi total uitat dacă Rapid nu va reuși să se impună în fața echipei lui Gică Hagi: „Acuma contează mult să jucăm și pe Giulești și să câștigăm. Degeaba facem un meci bun, dacă jucăm cu Farul și nu câștigăm. Trebuie să ne concentrăm să câștigăm din nou acasă.

Cum-necum trebuie să câștigăm! Este extrem de important să câștigăm de data asta. Trebuie să facem orice să câștigăm. Mazilu este într-adevăr un copil foarte talentat și probabil că va avea un viitor foarte bun. Trebuie să fie serios, să joace ca până acum, dar în meciul cu noi”.

ADVERTISEMENT

Răzvan Onea, o variantă pentru Edi Iordănescu: „Noi avem încredere în el și cred că va ajunge acolo”

Omul de afaceri e convins că Răzvan Onea, fundașul dreapta al lui Adrian Mutu va fi și el convocat la națională„Nu comentez. E decizia lui Edi Iordănescu. Noi avem încredere în el și cred că va ajunge acolo. A făcut un meci foarte bun, dar e treaba selecționerului să facă selecția. La fel și cu Ianis Hagi. El e un jucător important pentru echipa națională a României, dar deocamdată nu are meciuri în picioare”. 

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă dă tonul celor mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT