Sport

Victor Angelescu are planuri mari pentru Rapid: „În doi ani, ne batem la titlu!”

Victor Angelescu, unul dintre patronii Rapidului, a vorbit despre planurile pe care le are la club, dar și despre ce își dorește de la Adrian Mutu în sezonul viitor.
02.06.2022 | 09:11
Victor Angelescu are planuri mari pentru Rapid In doi ani ne batem la titlu
Victor Angelescu are planuri mari pentru Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu le promite și fanilor transferuri în această vară, care să întărească lotul „giuleștenilor” pentru următorul sezon.

Victor Angelescu are planuri mari pentru Rapid

Victor Angelescu are planuri mari pentru Rapid și a anunțat că va face mai multe transferuri în perioada de mercato din vară: „La noi se stabileşte bugetul şi apoi alege antrenorul, nu ne cere antrenorul jucători fără să ştie bugetul.

ADVERTISEMENT

Ştie ce buget avem, ce buget are şi el pentru transferuri şi, în conformitate cu asta, vom aduce jucătorii de care vom avea nevoie”.

„E clar că odată cu venirea domnului Şucu suntem doi investitori, vom face tot posibilul să ducem Rapidul mai sus şi vrem să devenim o candidată la titlu în cel mai scurt timp.

ADVERTISEMENT

Avem deocamdată acest sezon al centenarului şi avem obiectivele destul de mari pe care ni le-am propus, playoff-ul şi Cupa. Sper eu ca în 2 ani să ne batem la titlu”, a mai spus Victor Angelescu, pentru orangesport.ro.

„Rapid își permite să cumpere și pe bani!”

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a vorbit despre situația financiară a clubului și are în gând mai multe schimbări pentru sezonul următor: „Noi avem un obiectiv, intrarea în play-off și câștigarea Cupei. Clubul are o listă de la mine. Pe listă sunt și jucători din România. Rapid își permite să facă transferuri pe bani. Sunt tratative, eu aștept.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ai un lot lărgit, ajungi ca pe final să ai jucători obosiți. Au și ai mei o vârstă. Dacă nu ai posibilitatea de a schimba jucătorii cu alții de același nivel, atunci trebuie să improvizezi. Și ajungi să pierzi în minutul 90+5 sau 90+6”.

„Când nu ai bancă, nu reușești. E important să ai o echipă cu jucătorii de valori egale. Și ăsta e un motiv pentru succesul lui Dan Petrescu. Are 3 echipe la CFR”, a mai spus Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT