Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Angelescu confirmă Fanatik: “Ne uităm după jucători de valoarea lui Iulian Cristea, am avut discuții!”. Video exclusiv

Victor Angelescu a confirmat informaţiile FANATIK şi recunoaşte că a avut discuţii cu Iulian Cristea, după ce fundaşul central şi-a reziliat contractul cu FCSB.
25.05.2023 | 11:53
Victor Angelescu confirma Fanatik Ne uitam dupa jucatori de valoarea lui Iulian Cristea am avut discutii Video exclusiv
Exclusiv. Victor Angelescu confirmă exclusivitatea Fanatik Ne uităm după juctăori de valoarea lui Iulian Cristea, am avut discuții. Video
ADVERTISEMENT

Rapid vrea să îşi construiască o echipă de titlu pentru stagiunea viitoare. Oficialii Rapidului promit transferuri tari în această perioadă de mercato şi preşedintele Daniel Niculae s-a apucat de treabă înainte de finalul sezonului.

Victor Angelescu confirmă FANATIK: “Avem deja discuţii, o să vedeţi în viitor”

Victor Angelescu, unul dintre acţionarii Rapidului, confirmă exclusivitatea FANATIK cu privire la interesul la Iulian Cristea, fundaşul central care şi-a reziliat contractul cu FCSB imediat după “finala campionatului” cu Farul Constanţa:

ADVERTISEMENT

“Este greu să iei jucători români fără sume de transfer. Avem deja discuţii, o să vedeţi în viitor. În cazul lui Iulian Cristea, dacă ajunge la noi sau în altă parte… este un jucător foarte valoros, a jucat la echipa naţională. 

Este un jucător bun, important, noi ne axăm pe acest tip de jucători. Normal că, pe majoritatea nu poţi să îi iei decât cu bani”, a spus Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Promisiunea lui Cristea pentru preşedintele Rapidului: „Nico, dacă nu plec afară, vin în Giulești!”

Aşa cum FANATIK a anunţat, Daniel Niculae l-a contactat pe Iulian Cristea pentru a discuta despre o mutare în Giuleşti, iar fundaşul central i-a promis preşedintelui că va semna cu Rapid dacă nu prinde un contract în străinătate:

„Nico, dacă nu plec afară, vin în Giulești”, a fost mesajul lui Iulian Cristea pentru preşedintele Rapidului. Internaţionalul român a evoluat în ultimele patru sezoane la FCSB, iar acum este liber de contract.

ADVERTISEMENT

Yuri Matias a devenit varianta de rezervă din cauza pretenţiilor financiare ale celor de la CFR Cluj

Yuri Matias, fundaşul central de la CFR Cluj, a devenit a doua opţiune pentru Rapid din cauza pretenţiilor financiare ale patronului Neluţu Varga. Finanţatorul ardelenilor cere 600.000 de euro în schimbul lui Yuri, o sumă considerată destul de mare pentru fotbalistul care mai are un an de contract cu CFR.

Dacă patronul lui CFR Cluj îşi va scădea pretenţiile financiare, este posibil ca Daniel Niculae să îi “închidă” pe ambii fundaşi centrali şi atât Iulian Cristea, cât şi Yuri Matias să fie transferaţi de Rapid.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

VEZI VIDEO: 

ADVERTISEMENT